General Bodybuilding Discussion > Članci
NAJTEZI SPORT NA SVETU - supruga LEE Priesta
Dominikanac:
--- Citat: djok1cAAAA Jun 30, 2011, 03:41:19 posle podne ---
--- Citat: Dominikanac Jun 30, 2011, 03:14:45 posle podne ---i volim zdrav zivot
--- Kraj citata ---
a to sto si na vec na 12-oj kuri? jel to taj zdrav zivot....... :O
--- Kraj citata ---
Sve ispod 1 gram nedeljno je zdrav zivot!!! :)
A i ko ti rekao da sam na kuri????
Napravili naturalca od mene!!!!
djLE:
--- Citat: Dominikanac Jun 30, 2011, 06:01:28 posle podne ---
--- Citat: djok1cAAAA Jun 30, 2011, 03:41:19 posle podne ---
--- Citat: Dominikanac Jun 30, 2011, 03:14:45 posle podne ---i volim zdrav zivot
--- Kraj citata ---
a to sto si na vec na 12-oj kuri? jel to taj zdrav zivot....... :O
--- Kraj citata ---
Sve ispod 1 gram nedeljno je zdrav zivot!!! :)
A i ko ti rekao da sam na kuri????
Napravili naturalca od mene!!!!
--- Kraj citata ---
pa ne brate citajuci tvoj post kazes nikad ne bi iso pro....
za te tvoje potrebe sredjena ishrana i suplementacija koju naravno imas odlicnu uopste ti nije trebala hemija
budi uveren da ces imati neke posledice od nje to je neizbezno...al ok
dame_3:
odlican text ! puno toga recenog...
vlada sin:
Tekst je fantastican i zaista treba skinuti kapu svakome ko se bavh bb na taj nacin , iskreno kada bi stavio na vagu pluseve i minuse koji cine bb kao sport debelo bi pretegli minusi. Mislim da niti jedan posao ili sport ni priblizno ne trosi coveka kako fizicki tako i mentalno sa svim odricanjima koja su neophodna . Jos jednom- svaka cast svakome ko ima glavu i sve ostalo za to.
dame_3:
Ovo je daleko najpodcijenjeniji sport ! Toliko zrtve, toliko truda, znoja i pisanja krvi da bi najbolji bodybuilder na svijetu zaradio
manje nego sto C.Ronaldo zaradi za 10 dana (330 000 €). Pro bodybuilderi zive bodybuilding 24/7, riskiraju svoj zivot i opet dobiju
toliko malo publiciteta i zasluga. Ako bi pitao prosjecne gradjane koji je to najbolji bodybuilder danas, 98% ih ne bi znalo odgovoriti,
a da ih pitam znaju li ko je Dzeko, smijali bi mi se u facu. No, svako bira put koji zeli, a ovaj put je trnovit itekako.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju