General Bodybuilding Discussion > Članci
NAJTEZI SPORT NA SVETU - supruga LEE Priesta
DinoIvana:
fantastican tekst, citao sam ga u
aleksandar84:
--- Citat: Pedja_Petrovic Jun 09, 2011, 11:39:12 pre podne ---OVDE SE RADI O SNAZI VOLJE KOJA NE MOZE I NE SME BITI SLOMLJENA,RADI SE O STANJU DUHA KOJE NE MOZE BITI UNISTENO.
--- Kraj citata ---
ovo je kljuc...
BRAVO PEDJA, EKSTRA TEXT!
markosmarko:
Odlican je tekst,ali je jako tuzno sto se sve ovo moze primeniti i na brdo sportova koji su u nasoj zemlji baceni u zapecak,a sunce obasjava samo futbal,kosarku i jos par sportova.Mozda.
Ista je situacija sa skoro svim borilackim sportovima.
Samo pojedinci koji uz mnogo srece ostvare neki uspeh mogu da se pohvale da "zive" od takmicarske karijere...
Ostatak radi na gradjevini,cesto i na splavovima,stoji na vratima kafica i diskoteka...
Neka nam je Bog svima u pomoci!
Dominikanac:
Definitvno najtezi sport na svetu. Nemam nikakve afinitete da se ikada bavim njime da bih se ikada takmicio ali sam se takmicio u drugom sportu i bio uspesan. Ali moram priznati da je BB ubedljivo najtezi sport na svetu. Bas zbog potrebnog odricanja se nikada ne bih bavio njime profesionalno jednostavno nije za mene i to priznajem. Ovo sto radim radim jel je fun i volim zdrav zivot i da izgledam lepo. Ali nikada ne bih bio spreman na zrtve koje prinose pro jel fakticki oni nemaju svoj zivot van BB. Oko BB se vrti sve od posla preko hrane druzenja i treninga. Sve moraju uskladiti i sinhronizovati sa BB.
djLE:
--- Citat: Dominikanac Jun 30, 2011, 03:14:45 posle podne ---i volim zdrav zivot
--- Kraj citata ---
a to sto si na vec na 12-oj kuri? jel to taj zdrav zivot....... :O
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju