General Bodybuilding Discussion > Članci

DESET NAJBOLJIH SUPLEMENATA BEZ KOJIH NE MOZETE DA ZIVITE

<< < (3/3)

vlado0550:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jun 13, 2011, 01:12:11 posle podne ---
--- Citat: Milos Zivanovic  Jun 13, 2011, 10:28:08 pre podne ---Ja bi samo da dodam iz licnog iskustva2 stvari - mozda pomognu nekome ko nije probao...  ;)

L-Carnitine 1 ona flasica koju sam popio - bacene pare...  :( Apsolutno identican rezultat na dijeti i bez njega...

Glutamin - suplement koji stvarno vredi svaki dinar, osetio sam da radi (mnooogo olaksava upale u misicima) - pio sam ga posle treninga i ponekad pred spavanje...

--- Kraj citata ---

sasvim realno
ja sam licno probao posto THE ima u caps bip bip bip doze L carnitina i osetio sam nesto stobi trebalo da osetim.ali onda kada sam sracunao da bi me to zadovoljstvo izaslo cak i po mojim nabavnim cenema kao x 2 lipo 6 npr ,e onda sam defitivno rekao ...neces ga miki

--- Kraj citata ---

Pedja, znam da nema smisla uzimati L carnitine, ako se za manje pare moze dobit bolji sagorjevac, ali ako bi ipak zbog nekih razlogau, uzimali L carnitine, koje bi to doze bile ?

Pedja_Petrovic:
prilcino velike

Naturalni:

--- Citat: vlado0550  Jun 18, 2011, 03:51:49 pre podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Jun 13, 2011, 01:12:11 posle podne ---
--- Citat: Milos Zivanovic  Jun 13, 2011, 10:28:08 pre podne ---Ja bi samo da dodam iz licnog iskustva2 stvari - mozda pomognu nekome ko nije probao...  ;)

L-Carnitine 1 ona flasica koju sam popio - bacene pare...  :( Apsolutno identican rezultat na dijeti i bez njega...

Glutamin - suplement koji stvarno vredi svaki dinar, osetio sam da radi (mnooogo olaksava upale u misicima) - pio sam ga posle treninga i ponekad pred spavanje...

--- Kraj citata ---

sasvim realno
ja sam licno probao posto THE ima u caps bip bip bip doze L carnitina i osetio sam nesto stobi trebalo da osetim.ali onda kada sam sracunao da bi me to zadovoljstvo izaslo cak i po mojim nabavnim cenema kao x 2 lipo 6 npr ,e onda sam defitivno rekao ...neces ga miki

--- Kraj citata ---

Pedja, znam da nema smisla uzimati L carnitine, ako se za manje pare moze dobit bolji sagorjevac, ali ako bi ipak zbog nekih razlogau, uzimali L carnitine, koje bi to doze bile ?

--- Kraj citata ---
po meni 3g te oznoji lepo,mada ako mozes jos vise odlicno(3g u jednom doziranju)pa racunaj prosecna flasica ima 30g cena oko 1800 odprilike,nije jeftina zajebancija bolje onda uzmes dobar sagorevac;)

vlado0550:
Hvala Naturalni!

Jasno mi je da je sagorjevac isplatniji...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju