General Bodybuilding Discussion > Članci
DESET NAJBOLJIH SUPLEMENATA BEZ KOJIH NE MOZETE DA ZIVITE
mica86:
Dobar tekst...
Mnogi zapostavljaju suplemente kao sto su vitamini/minerali, omega 3...
Pored Whey-a mozda i najvazniji dodaci po meni, ali jbg svi hoce kick u glavu i pumpu na treningu pa se odlucuju za neki NO umesto za ova 2 :)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: mica86 Jun 13, 2011, 02:48:06 posle podne ---Dobar tekst...
Mnogi zapostavljaju suplemente kao sto su vitamini/minerali, omega 3...
Pored Whey-a mozda i najvazniji dodaci po meni, ali jbg svi hoce kick u glavu i pumpu na treningu pa se odlucuju za neki NO umesto za ova 2 :)
--- Kraj citata ---
pa jbg
koji ce im q..c omega kada ona ne daje pumpu i gde si video da subotom uvecer pred grad neko pije omegu
SINAK...dve merice xpanda i pola litre pelinkovca pa da vidis kako vene iskacu..TO JE MOTO NJIHOV...
a jos ako skucaju za plava srca pa u sred zurke ono..uhhhhhh zaboravio sam da popijem,pa pred drustvom macne 5-6 kom.....opaaaaaaa
TeH FiLiP:
Odlican tekst,to je to sto se tice suplemenata,i pre nego sto krenete da posezete za nekim dza bu giga pumperima,prvo krenite sa vecim opskrbama ovih suplemenata,ja se trudim da sad 4-5 puta na dan pijem multi,uz svaki obrok 5gr ribljeg ulja... BCAA oko treninga sto vise mozete to bolje itd itd. A ova prica oko wheya pred trening,ne znam sto da se mucite bilo cime kada imate slobodne amino ili u tabs ili u tecnom stanju pa i ptred i tokom treninga dobra opcija.
mica86:
--- Citat ---koji ce im q..c omega kada ona ne daje pumpu i gde si video da subotom uvecer pred grad neko pije omegu
--- Kraj citata ---
ja ih pijem pred grad, i posle grada :D ali mora orbit da se uzme :P
Inace, ja mislim da ne postoji los suplement, nego samo prevelika ocekivanja od njih.
Treba znati sta koji suplement radi, koliko pruza, kako se koristi i koji preduslovi moraju da budu ispunjeni da bi on delovao kako treba. Kada neko postane svestan svega toga onda nece biti slucajeva da se koristi NO a da nema whey-a, o amino kiselinama i da ne govorim.
Sto se moje liste tice ona izgleda ovako:
Whey
Omega 3
Multimineralni kompleks + vitC posebno
i ako se ima para onda i neke aminokiseline oko treninga
ako se ima jos para onda moze i neki NO :)
Uz dobru hranu to bi trebalo da bude to!
Stevcho:
--- Citat: Pedja_Petrovic Jun 13, 2011, 02:50:55 posle podne ---SINAK...dve merice xpanda i pola litre pelinkovca pa da vidis kako vene iskacu..TO JE MOTO NJIHOV...
a jos ako skucaju za plava srca pa u sred zurke ono..uhhhhhh zaboravio sam da popijem,pa pred drustvom macne 5-6 kom
--- Kraj citata ---
ojsaaaaaaaaaaaaaa ;D
Trenutno moj omiljeni suplement je kazein. :) Jako koristan.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju