Ostalo > Offtopic

Policajac šutira bespomoćnog Roma

<< < (6/19) > >>

PEJABG:
eh ta policija  ::)

http://www.youtube.com/watch?v=rhjQ2rYEdM4

Francuz:
Sve najgore mislim i o jednima i o drugima. S tim sto jedni donekle rade neki posao, drugi ne rade uopste.

legendArni:
wldbg
i sam vidis kakvih bisera ima u toj policiji, uvek ce takvih i biti ispada.

A krivi smo mi kao narod sto ne znamo da precutimo neke stvari kao ostali, nego uvek idemo protivm sebe....

Wroy:

--- Citat: PEJABG  Jun 26, 2011, 11:25:29 pre podne ---zandarima treba decu tuci isto kao sto oni tuku i maltretiraju nasu.
smrt policiji , decu im je.bem
--- Kraj citata ---
imas decu?

ljudi, verujem da smo svi mi imali neka negativna iskustva sa policijom, ali to svakako ne znaci da su svi oni isti...
jeste, policija nam je sranje, i vecina njih sama ne postuje zakon koji bi trebali da sprovode jednako za sve gradjane...
samo... nije policija jedina... vecinu njih koji rade u nekoj drzavnoj ustanovi savrseno ne dotice njihov posao... pocevsi od opstinara, pa nadalje...
hm.. kako niko od vas ne kaze kolika je gamad recimo finansijska policija, a siguran sam da ste svi makar culi za neki dogadjaj koji je vezan za njih ako vec sami niste imali posla sa njima.. tu gospodu u odelima sa aktovkama niko ne spominje?
ovi u uniformi su obicni prasinari, i nalaze se na dnu sranja..

m.o.p:
Brate zakon treba da bude takav da svako odgovara za svoje postupke od policije preko sudstva do vrha drzave međutim a tom lancu nema puno odgovornosti a pogotovou sudstvu i u vrhu drzave,po meni najbolje uvest americke zakone pa onda nek neko izvoli da bude kriminalac.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju