Ostalo > Offtopic
Policajac šutira bespomoćnog Roma
Lazar Popovic:
Evo i novosti
http://www.vecernjenovosti.info/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:336669-Momak-sa-snimka-ponovo-u-kradji
:) :)
nbg-v:
ovo menja stvari. realno ga treba ubiti na mrtvo, ipak je to Milka u pitanju....
sta bi onda trebalo Ceci da urade jer je "maznula" 15 miliona evra.. a pa da, narukvica
Black&Decker:
--- Citat: wldnbg Jul 04, 2011, 08:11:56 posle podne ---ovo menja stvari. realno ga treba ubiti na mrtvo, ipak je to Milka u pitanju....
sta bi onda trebalo Ceci da urade jer je "maznula" 15 miliona evra.. a pa da, narukvica
--- Kraj citata ---
brv
"brate, ti ne znas kako ta narukvica zulja kad se nosi na duze vreme :P
kaznili su je preostro...ona je jadna krala,samo zato sto nije imala da jede "
Nenad018:
Meni je u sredu prosle nedelje stigao poziv za sud, odem ja na sud kazna iz 2009 godine, za neki saobracajni prekrsaj 5.000 i ja napisem zahtev , da platim 1000 dinara a da mi stave narukvicu i kucni pritovr za 4000 i predao sam, cekam odgovor suda .. ili ce da me oslobode ili ima da me nabiju u ludnicu. Kako god skeniracu i zahtev i odogvor :)
Black&Decker:
--- Citat: Nenad018 Jul 04, 2011, 08:31:36 posle podne ---Meni je u sredu prosle nedelje stigao poziv za sud, odem ja na sud kazna iz 2009 godine, za neki saobracajni prekrsaj 5.000 i ja napisem zahtev , da platim 1000 dinara a da mi stave narukvicu i kucni pritovr za 4000 i predao sam, cekam odgovor suda .. ili ce da me oslobode ili ima da me nabiju u ludnicu. Kako god skeniracu i zahtev i odogvor :)
--- Kraj citata ---
hahahhaaahahhahaha to care...
ako te odbiju odma zovi novinare da objave u novinama ceca moze ,a ja ne :P
samo znam kad su kradje ispod 5.000, ne mogu da te posalju u corku...a ni da kace narukvicu predpostavljam..tako da ima neki limit verovatno...narukvica posle 300.000 il tako neka fora,ne znam..
al ozb. okaci zahtev i resenje da vidimo
al ludnica ti ne gine :)
p.s : cuo sam imaju vrh teretanu u lazi...dzabe sve ,dobra klopa+ suplementacija na svaka 3 sata :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju