Ostalo > Offtopic

Policajac šutira bespomoćnog Roma

<< < (11/19) > >>

Pirat:
ma... svakako da medju pandurima ima svakakvih profila ne treba imati posla ni sa jednim ni sa drugim, ali jedno je sigurno, tvoje sanse da stupis u konflikt sa milicijom ukoliko nemas dosije, nisi privodjen , ne socijalizujes se sa takvima , ne nalzis se na mestima gde toga ima , tvoje sanse su minimalne...
to sto se tebi desilo je nista i nemas razloga da se nerviras oko toga (ja reko neko te tukao ili ti pretio ) , legitimacija je obavezna , i mene su vise puta zadrzavali kad mi se negde bas zurilo , tebe je vise iznerviralo to sto neko moze tako da ti remeti posao i plan ali to nije za nervozu , veruj mi , ja sam vidjao kako su samo zbog nekih dojava ljudima upadali u stan , i stvarno je bilo neverovatno , ALI ti su se socijalizovali sa ljudima za koje cak nisu ni znali ko su i sta su ...ima mnogo strasnijih cimanja koje ti panduri nekad serviraju da se zapitas zasto bas ti , ali to oko ispita je nista...

Pirat:
tebe je iznerviralo to sto si se ti spremao za ispit , sto te je neki balavac zaustavio ali oni to moraju da rade i to im je posao , mene i mog buraza su jednom kod petlje zaustvili , interventna nam prevrnula skroz kola , imali neku dojavu sta vec, ko zna koliko ljudi su zaustavili taj dan i gde su ti ljudi zurili itd... mislim to je policijsko smaranje i  to nije od juce , toga imas bas bilo gde i na to se moras navici , tvoja duznost kao gradjana je da u tim situacijama saradjujes ...

nbg-v:
to je druga prica, vec sam je pricao detaljno, debela svinja iz interventne me osamario iz cista mira jer sam bio u kraju u 3 ujutru... i jos mi kaze, da te ne vidim vise ovde a zna da zivim 20m odatel... pricao sam vec o tome pa nisam hteo da se ponavljam..

ma daj, izgubio sam ispitni rok u junu prosle god zbog toga, nervni slom sam imao... glupi pacov, vidi da imam index i sve i shinu za crtnje od 2 metra sa  sa sobom(arhitektura) i paus  papir od 2m kvadratna... i lepo mu objasnim i sve... samo se nasmejao uglom usana, uzeo licnu kartu, otisao 5 m dalje i jos mi naredio da ostanem tu gde jesam dok "on prica motorolom"... eeeeeeeeeejjj... koliko glup i bahat mozes da budes...

Pirat:
pa sta bre radis u kraju u 3 sata ujutru  ;D ;D ;D

znam , kapiram ja tebe , ti si se zatekao  u losem trenutku na losem mestu , to je moglo svakom da se desi ... otkud on zna da ti zivis 20 metara od mesta gde ti je lupio samar?

saska 88:
Vlado, brate, dovedi Janju, ona ce nam sve pojasniti iz psiho-ugla! :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju