Ostalo > Offtopic
Policajac šutira bespomoćnog Roma
breshahils:
Nemojmo da generalizujemo ljude prema profesiji, imamo na forumu pandura kojima se divimo i sa kojima se družimo, imamo komšije pandure, rodbinu...
Mene je kalo balavca 1drot "prevaspitavao" ja sam bio mlad, prkosan, i podjebavao sam ga i dok me je udarao palicom i dalje sam ga zezao ali iskreno zaslužio sam, bez obzira što sam imao 15godina.
Mada sam i ja tukao neke "patriote" policajce jer su to oni zaslužili.
Nema niko pravo da te šamara kako mu se digne, ja da je meni to drot uradio osvetio bi mu se kako god znam i umem ali bi mu 5puta više štetet naneo nego on meni jer je jedino tako ispravno ;)
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---ako nekad budes setao vecim gradom u americi ili zapadnoj evrope...(konkretno njujork u ovom slucaju) probaj da gledas pandura u oci,
--- Kraj citata ---
neznam u kom gradu si TI bio kada je evropa i USA u pitanju ali da je policija gora nego kod nas u to mozes da budes uveren
ti ih mozda nisi video pa ti je to delovalo onako..malo...relaksirajuci za razliku od majke srbije gde na svakkih 5 min moras da sretnes neka kola ili patrolu ili sl,ali da bas smes da ih gledas u oci i da su DRSKI I BEZOBRAZNI u to mozes da bude siguran
dati cu ti jedan primer iz oblasti sa kojom se i ti bavis
druze
u nemackoj,swedskoj,norveskoj ukoliko te vidi u kratkoj majici i vidi da si i malo uradjen,IMA PRAVO DA TI PRIDJE,DA TE UHAPIS POD OSNOVANOM SUMNJOM DA KORISTIS NE DOZOIVLJENE SUPSTANCE,da te odvede na adresu i LK i izvrsi pretres stana bez sudskog naloga?
DEMKRATIJA ZAPADA NA DELU u mizernoj stvari koja ne dotice vecinu gradjana eu
ali da ti kazem da je jos gora stvar kada su u pitanu krucijalna pitanja tj pitanja koja se ticu svih ljudi e onda mi ne bi verovao
KAVA BRE POMOC POLICAJCA U EU ili u USA....bio u neznam ni sam koliko zemalja eu i SVE SU NAJGORI OBLICI POLICIJSKIH DRZAVA,a u USA se sve svodi na kalsicno maltertiranje onoga ko je njima zanimljiv a ako nisi mozes da radis sta god hoces (to si u pravu) dok im ne postanes zanimljiv-bez obziira koliko ih ima ne mogu ni oni da sve stignu
ovo je LICNO iskustvo u zadnjih 7 god provedenih po landarnju belim svetom i sugran sam da gresis kada smatras da je njihova demokratija=policija do jaja a nasa niej
veruj da nasa je samo u povoj i da se uci od starijeg brata EU koji je jos gori..
nbg-v:
Pa pricao sam konkretno za usa tj menhetn... murija je tu i previse ljubazna.. dal zato sto je ceo menhetn pod kamerama ili ne znam sta... ali konkretno o tome sam govorio...
a za muriju zapadne evrope rekoh jer u italiji i francuskoj smo neke pandure u par navrata nesto pitali i bili su bas korektni i fini... ali nigde se nisam duze od 10 dana zadrzavao tako da nemam bas pravu sliku...
severnu evropu nisam obilazio do sad...
Pirat:
--- Citat ---ne verujem da neko opravdava terorisanje gradjana,od nekih seljaka sa planine,bez grama mozga,koji su zavrsili kurs od 6 meseci i lece svoje komplekse nad gradjanima...
--- Kraj citata ---
ne lupetaj !!!!! to niko ne opravdava , problem je u tome sto ispada da svaki put kad neki pandur sprovede silu nad nekim , cini to iz nekih svojih nadobudnih razloga itd... i cim se pojavi ovako neki snimak odma ide "e jebem mu majku pandursku" itd... e pa nije tako , svaki slucaj je za sebe i ne moze se tako lako generalizovati ...
--- Citat ---da se razumemo pandurski posao nije nimalo lak,i za tu platu za koju oni rade i sta sve rade, stvarno je zajebano narocito u ovoj rupi srbiji .....ali ne mogu ga raditi debili...ko god upisuje kurs za pandura,kad ga pitam sto to brate mili? a oni svi isto ko iz topa..pa sta cu drugo,za drugo nisam,tu mogu da se nauzimam para od mitoa i bole me kurac...
--- Kraj citata ---
pa ti jbt ne shvatas da je to jedini kadar i ciljna grupa ljudi koja se prihvata tog posla , to su ili glupi ljudi ili primitivni , ali isto tako medju njima ima i normalnih ljudi ali eto nesrecan zivot, beda siromastvo ih oteralo u to... ima raznih profila i losih i dobrih ljudi... mislim ko bi normalan se prihvatio takvog posla, kad sagledas sve cinjenice , pre svega rizik pa onda ostalo....
i istina je sto kaze PEdja , tamo te mozda nece tuci na ulici , ali ce da te ako mu se ne svidjas dobro da te pretrese iz gaca , da te ceo dan zadrzi u miliciji ako treba da te legitimise da vidi ko si i sta si ... pogledaj neki americki film slobodno uopste nema preterivanja...
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---usa tj menhetn
--- Kraj citata ---
na menhetnu nisam bio i ne mogu da pricam ali cisto sumnjam da se prica razlikuje od mesta gde sam bio jer je USA klishe iste u svim segmetnima njihovog zivota a narocita u PALICI..
--- Citat ---jer u italiji i francuskoj smo neke pandure u par navrata nesto pitali i bili su bas korektni i fini.
--- Kraj citata ---
pa pretposalvjam da su fini bili jer u principu nemaju razloga da budu drugaciji osim stio su vas mrzeeli iz dna duse ukoliko su provalili od kuda ste i nemras da brines da ste uredno u to budi siguran odmah posle vaseg pitanja i odlaska registrtovani u njihovoj provoj "postaji" kao NN lica-u izazivanju moguceg konflikta sa inace mirnim gradjanima italije i fransucke
ovo ti govorim jer sam pre 6 meseci npr u trstu iz cista boga mira a sto moze da potvrdi dirketor panposrta kao i marko dimitrijevic toliko na sred ceste izmaltetirani samo iz razloga sto je auto bio crne boje i na zadnjem sedistu smo sedeli nas dva celava
prica je bila u kratko...
ulazimo u trsti i posle samo nekoliko trenutaka iza nas se stvaraju policisjka kola koja nas zaustavljuju pod rtoacijom
NIKO NE IZLAZI IZ POLICIJSKIH KOLA da bi se za 4 min strovila INTERNETNA SA DUGIM CEVIMA I NJIH 5 ili 6 SA CEVIMA UPERENIM U NAS DRZI PODRSKU JEDNOM SABORACJAJCU KOJI NAM UZIMA DOKUEMTNE I ONDA NAS OVI IZACUJU NA CESTU I NAREDUJUJU DA RUKE DRZIMO NA KOLIMA..(scene iz fillomva)
sve se ovo odvija skoro u centru trsta u 9 sati UJUTRO....
naravno,niko nezna ni E od engleskog da progovori i kada sam shvatio da mozemo samo da budemo izbuseni rekao sam svoj trojici da slucjano ne pkusavaju ni da kominiciraju sa njima jer su ono prilicno preplaseni,nadrkani,isfrustirani a duge cevi su im otkocene i METAK U NJIMA (veruj mi da znam sta i kako znaci metak u cevi i kako se to poaznaje)
cela torotura je trajla (sa rasturnjem auta naravno itd) negde oko 1.5 sati da bi nam bacili pasose na zadnje sediste i mislim da su rekli da se NOSIMO U TRI PICKE MATERINE ali na italy jeziku...
ovo je samo jedna od neugodonosti kjoje sam doziveo i koja je prilicno sveza a da ti ne pricam o sranjima sa njihovom saoboracjanom polcijom prilikom zaustavljnja i klavirenja da si strani drzavljanin...
ali nista ovo nije bitno jer je ovo NORMLANO vec je stvar da oni to rade i NJIIHOVM LJUDIMA jer sam isto tako mnogo puta sedeo u kolima sa covekom koji ima njihove table,perfketno govri njihove jezik nije bitno dali je nemacki,swe,spanski ili italy,nisam progorvao ni jednu rec NITI JE KO OD NJIH TRAZIO DOKUMETNA OD NAS SAPUTNIKA vec je usleidlo klasinco malteretiranje bez i jedne jedine osnove covkea koji vozi auto po sve i jednom elemetnu koji nema logike niti zxdravog razuma
kazem ti
ono sta sam ja doziveo je dlaeko ispred ovoga sta si ti doziveo a siguran sam za tebe da je to bilo turisticki pa te je i boleo tuki da u opste obracas paznju an te stvari ali veruj da gresis i mozes da budes u to siguran
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju