Ostalo > Offtopic

Policajac šutira bespomoćnog Roma

<< < (14/19) > >>

nbg-v:
haha...neverovatno...
uzas, ne mogu ni da zamislim kako je izgledalo .....

to sve samo potvrdjuje price o muriji... nek idu u pm....

Oenomaus:

--- Citat: legendArni  Jul 05, 2011, 02:38:04 posle podne ---aman bre sta branis te cigane nikako da te razumem....

--- Citat: wldnbg  Jul 05, 2011, 01:46:09 posle podne ---brate onaj ko mene(i tebe i sve nas) krade nije cigan ni dzanki iz kraja... ali ljudi to nikako da shvate ili im je jednostavno lakse da tako poimaju "realnost"...

ako je neko ukrao milku ima odgovarajuca kazna za ukradenu milku ako je neko isekao kablove ima odgovarajuca zakonska kazna za sve to... niko BRE ne sme da te takne! 

--- Kraj citata ---

PA sta sad treba po tebi ljudi da rade? Da se pravimo ludi kad nas cigani pokradu, jer iovako nas kradu neki VECI lopovi pa mogu i oni? LOGIKA NA NIVOU
I ne ne postji zakon za ukradenu milku. Evo ti moj primer: Cigan koji je bio osudjivan ranije usao u moju kucu i maznuo 250evra. Sud ga osudio na 3meseca zatvora uslovno na dve godine. Sto ustvari znaci NISTA. on se seta i dalje i krade. I jel to kazna po tebi? Pare da vrati ne moze jer naravno NEMA i nikad nece imati.... tako da te molim da cutis vise jer ni sam ne znas sta pricas tu stajes u odbranu sitnih lopova jer NEMAJU. Lopov je lopov, danas je to milka sutra ce biti 100 000 evra. Mislis ti da taj cigan ne bi maznuo da ima kefala nesto vece od milke ?

--- Kraj citata ---

bas tako...
inace, bespomocni rom iza sebe ima 18 krivicnih prijava za kradje, teske kradje i razbojnicke kradje... pa ako se nekome svidja, moze i da ga udomi...

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---uzas, ne mogu ni da zamislim kako je izgledalo .....
--- Kraj citata ---

pa eto...
veruj ni da ne mozes
mislim
mene to u opste nije iznenadilo,cak sta vise,pre nego sto smo krenuli ja sam rekao da je moguce da se tako nesto desi
ali samo da si video neverocu na licu coveka (dirktor) koji niti je celav,sa kravatom i u odelu,apsolutno normlanog izlgeda (jer je u pitnju bio poslovni sastanak) i maltretiran je samo zato sto je auto crne boje,SRB tablice i na zadnjem sedistu su sedela dva celava tipa  ;D ;D
pazi
ja sam svestan da nisam primer coveka koji redovno posecuje biblioteke ili nesto slicno
ali da sam u ocima EU policije kriv zbog svog izlgeda.....kazem ti....mnogo je jebenija situacija kod njih.
jednosavno i ukoliko i malo izlazis iz klisea a drzava nemam uvid u to -JEBAO SI CVORKA U KLJUN

Lazar Popovic:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jul 06, 2011, 05:28:46 pre podne ---i na zadnjem sedistu su sedela dva celava tipa  ;D ;D

--- Kraj citata ---
Vi celavi ste najsumljiviji  ;D  ;D jos tako krupni  :D  :D

scout:

--- Citat: Oenomaus  Jul 06, 2011, 02:52:28 pre podne ---
--- Citat: legendArni  Jul 05, 2011, 02:38:04 posle podne ---aman bre sta branis te cigane nikako da te razumem....

--- Citat: wldnbg  Jul 05, 2011, 01:46:09 posle podne ---brate onaj ko mene(i tebe i sve nas) krade nije cigan ni dzanki iz kraja... ali ljudi to nikako da shvate ili im je jednostavno lakse da tako poimaju "realnost"...

ako je neko ukrao milku ima odgovarajuca kazna za ukradenu milku ako je neko isekao kablove ima odgovarajuca zakonska kazna za sve to... niko BRE ne sme da te takne! 

--- Kraj citata ---

PA sta sad treba po tebi ljudi da rade? Da se pravimo ludi kad nas cigani pokradu, jer iovako nas kradu neki VECI lopovi pa mogu i oni? LOGIKA NA NIVOU
I ne ne postji zakon za ukradenu milku. Evo ti moj primer: Cigan koji je bio osudjivan ranije usao u moju kucu i maznuo 250evra. Sud ga osudio na 3meseca zatvora uslovno na dve godine. Sto ustvari znaci NISTA. on se seta i dalje i krade. I jel to kazna po tebi? Pare da vrati ne moze jer naravno NEMA i nikad nece imati.... tako da te molim da cutis vise jer ni sam ne znas sta pricas tu stajes u odbranu sitnih lopova jer NEMAJU. Lopov je lopov, danas je to milka sutra ce biti 100 000 evra. Mislis ti da taj cigan ne bi maznuo da ima kefala nesto vece od milke ?

--- Kraj citata ---

bas tako...
inace, bespomocni rom iza sebe ima 18 krivicnih prijava za kradje, teske kradje i razbojnicke kradje... pa ako se nekome svidja, moze i da ga udomi...

--- Kraj citata ---
+1

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju