s obzirom da je ovo ketonska dijeta :
120gr prashka uopste nije nista strasno
dextroza-izbaciti
bcaa i glutamin na keto...nije potrebno po meni ko ima imalo masti na sebi,moze cak i da odmogne
to da se keto radi da se skine "zadnje salo" je idiotizam po meni, znaci dijeta je samo za postizanje takmicarske forme ? nonsense
40 50gr whey izolata ili blenda sa mastima ,na keto dijeti,zacudjujuce DA,mzoe da posluzi kao obrok.i sam konzumiram 4 cvrsta obroka dnevno i 2x dnevno shejk
Leguminoze NE na keto
Keto treba da sadrzi sto je moguce manje hidrata,max 20gr i to iz tragova povrca i whey izolata.Znaci ako whey protein koji pijete ima 3 4 gr hidrata po mjerici a vi uzimate 4 mjerice dnevno,to je poprilicna kolicina hidrata samo iz proteinskog praska
1. zbog brze absorbcije veliki % ode u glukozu
2. jer whey makar koncentrat uvek sadrzi nesto secera i zasladjivaca koji bas i nisu preporucljivi na keto
Keto treba ostaviti kao poslednju dijetu.. zadnje salo ili kako god mislili jer keto unisti metabolizam..
nije brza ako ubacis masti
zato se kupi izolat
a ne unisti se metabolizam ako se kalorije ne spuste prenisko
Glikoliza nema veze sa unosom mascu
a masti.. pa pomoci ce tako sto ce usporiti varenje.. a za koliko.. opet to je manje vise smesno vreme i nije dovoljno
bilo kako bilo .. sinteza proteina nema neke posebne veze sa varenjem.. taj whey se sintetise za 30 do 45 minuta
ajde sa mastima i do sat ipo da traje VARENJE.. sinteza se ne usporava.. protein kako udje u sistem sintetise se nenormalnom brzinom za razliku od mesa i ribe.. tako da masti i samo malo mogu da uspore
itekako se uspori metabolizam od keto zato je najbolje ostaviti za kraj
izolat je preskup za rekreativca.