Ostalo > Offtopic
Пуцњава код Брњака
nbg-v:
--- Citat: markosmarko Jul 27, 2011, 07:30:19 posle podne ---Nemogu da verujem kakve seronje postoje medju nama.
--- Kraj citata ---
pa sta bre ti koje picke materine jos radis ovde?
Sto nisi na barikadama dole?
sasacg:
--- Citat: PEJABG Jul 27, 2011, 05:44:03 posle podne ---ljudi nemojte da izvrcete stvari. niko nije rekao da su izbeglice krive za stanje u zemji , samo je ljudima cudno kako to da izbeglice (uzmimo primer beograd) zive bolje od beogradjana. imaju po dve tri nekretnine imaju stalno zaposlenje(znam 100 takvih primera) ... otkud to kad su im siptari sve oduzeli i zapalili???ili su stvarno toliko snalazljivi ? a mediji kad treba da prikazu izbeglice odu na adu da prikazu onih dve tri bedne
porodice koje verovatno ni na kosovu nisu ziveli u boljim uslovima. imam i ja rodjake sa kosova samo oni ne lazu pa lepo kazu kakvo je stanje bilo. zasto ne bih prodao kucu siptru po duploj ceni i sa tim kapitalom pobegao u BG. jos kao klincu mi je bilo cudno kada nam je u razred 99 dosao decko sa kosova ciji su roditelji kupili kucu i otvorili kafic na bezanijskoj kosi a on nam prosipao pricu da su mu siptari sve zapalili
pa izgleda da su dole svi bili milioneri, kad su dosli u beograd i za prodatu kucu u npr bujanovcu kupio dva stana u BG!?!
ljudi kosovo je davno prodato davno !!!
--- Kraj citata ---
Kosovo je oteto!!!
Cinjenica je da je veliki broj Srba prodao imanja i kuce siptarima,ali verovatno ne zato sto su hteli,nego jer su morali i zato sto su se plasili za svoju sigurnost...NATO je okupirao zemlju '99,siptarima je omoguceno da rade sta hoce,i ljudi su,iako to ne opravdavam i ne podrzavam,poceli iz straha da prihvataju astronomske ponude za svoje kuce i imanja...
Jos '99 i 2000. i nije bilo toliko slucajeva prodaje,jer su ljudi jos verovali da Kosovo ne moze da napravi secesiju...Tek kad su poceli da shvataju da se ova vlast nece boriti za njih i Kosovo,vec za EU i svoje guzice,pocelo je masovnije iseljavanje i prodaja,...
jbg kao i sto je uobicajeno,Srbi se nikad ne drze zajedno...Da su svi ostali i da niko nije prodao,bilo bi potpuno drugacije...Ovako nadje se jedan,pa za njim i drugi,i onda svi pomisle "sto bi ja jedini ostao medju siptarima,daj da prodam..."
jbg
sasacg:
--- Citat: wldnbg Jul 27, 2011, 07:43:38 posle podne ---
--- Citat: markosmarko Jul 27, 2011, 07:30:19 posle podne ---Nemogu da verujem kakve seronje postoje medju nama.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
e sto volim ovo...
Pa ne treba on da ide tamo...Na barikadama su ljudi koji zive tamo,a kojima treba drzava da posalje pomoc u vidu vojske ili policije...Da posalje one koji treba da brane narod i teritoriju ove zemlje...
nbg-v:
--- Citat: sasacg Jul 27, 2011, 07:49:17 posle podne ---
--- Citat: wldnbg Jul 27, 2011, 07:43:38 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
e sto volim ovo...
Pa ne treba on da ide tamo...Na barikadama su ljudi koji zive tamo,a kojima treba drzava da posalje pomoc u vidu vojske ili policije...Da posalje one koji treba da brane narod i teritoriju ove zemlje...
--- Kraj citata ---
u pravu si za to..
ali ovaj "herojski " komentar koji ima ovaj gore me iznervirao... samo se pojavi isere se a ne kaze nista konstruktivno,... najlakse je reci svi su picke.. daj da razumno sagledamo i damo komentar
Wroy:
--- Citat: PEJABG Jul 27, 2011, 05:44:03 posle podne ---ljudi nemojte da izvrcete stvari. niko nije rekao da su izbeglice krive za stanje u zemji , samo je ljudima cudno kako to da izbeglice (uzmimo primer beograd) zive bolje od beogradjana. imaju po dve tri nekretnine imaju stalno zaposlenje(znam 100 takvih primera) ...
--- Kraj citata ---
ko izvrce? ajde procitaj jos jednom to sto si aminovao.
sto se tice toga sto tebi i tvojim istomisljenicima bode oci.. predlazem da procitate sta je napisao sasacg, citajte sve dok vam ne bude jasno sta ste procitali.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju