Ostalo > Offtopic

Пуцњава код Брњака

<< < (10/29) > >>

igor2806:
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0/931542/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%99%D0%B5%D0%BD+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%B7+%D0%88%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%9A%D0%B5.html

euleks izrazio zabrinotos zbog situacije na kosovu,pa gde su bre bili da sprece siptare ...tad nisu bili zabrinuti niti su se oglasavali..

Nenad018:
Zandarmerija iz Nisa - specijalisticka poslata na prelaz. Sutanovac je sigurno na odmoru pa ga nije briga sta se desava.

B.M.F:
Dečki dajmo se smirit....nema vredjanja.Nemoj te vredjati ljude sa Kosova i drugih krajeva bivše Jugoslavije,niti su oni krivi niti mi.Nikad se nezna šta nosi dan,možda i mi nekad budemo prognani iz Srbije.Hvala na razumevanju.

Wroy:
ma jok, nema vredjanja.. samo eto mora da se zna da su oni koji su rodjeni u Nisu ili Beogradu veci SRBI od onih koji su recimo rodjeni u Peci ili Glini...
sve patriote, nema sta...

DB9:
ko razume shvatice...ne pricam ja srpstvu nego o tome sto moja supruga sa 2 fakulteta radi za 18000 hiljad dinara sto zivim privatno a sto se oni baskare po sudovima,opstinama,.... vilama i skupim automobilima i opet su oni ugrozeni busaju se u grudi kako su veliki srbi kao muka ih je naterala...a mi smosad ribice i treba da intervenisemo da spasimo narod sa kosova...sto jer da dodju i izmisle jos koje radno mesto za njih i podignu jos koju kucu sa zidom od tri metra i idalje pricaju kosovo je srce srbije...opet kazem IMA i kontra primera ali muka mi je vise od tog naseg laznog patriotizma i toga da su najvece patriote dosli od nekud milom ili silom. NEMA GOREG NARODA OD SRBA!!!!!!!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju