Ostalo > Offtopic

Пуцњава код Брњака

<< < (18/29) > >>

sasacg:

--- Citat: sleepy  Jul 30, 2011, 09:04:53 posle podne ---Pa idi upadni. Ne da MI upadnemo sa vojskom...nego TI upadni sa vojskom.

--- Kraj citata ---

Sta bulaznis ti?Vidim ti si neki Cedin LDP-ovac i mirotvorac...

Podvij rep i cuti dok te karaju,tako je najlakse...

Pun mi je kurac toga...Od nekad ponosne nacije,postali smo nacije picketina i pedera

sleepy:
Ne bulaznim. Nego kad kazes da se upadne sa vojskom ne vidim da si rekao da bi je poveo. A dosta je dece u ovoj Srbiji ostalo bez oceva zbog takvih slicnih tebi...sto bi samo krv i nasilje.

Nasilje odlikuje tupe ljude.

markosmarko:

--- Citat: sleepy  Jul 30, 2011, 10:30:40 posle podne ---Ne bulaznim. Nego kad kazes da se upadne sa vojskom ne vidim da si rekao da bi je poveo. A dosta je dece u ovoj Srbiji ostalo bez oceva zbog takvih slicnih tebi...sto bi samo krv i nasilje.

--- Kraj citata ---

Pa nije on nacelnik Generastaba da bi vodio vojsku,ni general ni ministar odbrane,to da li bi se prijavio kao dobrovoljac ili ne ovisi cisto o njegovoj savesti!
Pogorovo sad kad imamo "JAKU I MODERNU VOJSKU,GARANT STABILNOSTI U REGIONU"E k*rca malo,30 klincudije sa majcama na glavama je bila nasa vojska ovih dana!
Dosta je dece ostalo bez oceva i od ruke tih krvoloka sto i danas maltretiraju nase ljude dole!!!
i ostajace dok se budemo nadali da ce stranci da se brinu o nasim ljudima.

A tupe ljude odlikuje upravo to kad jedna te ista svar mora da im se ponavlja iznova po 100 puta.Vec sam vise puta rekao da igrom slucaja zivimo na nekoj cvetnoj livadi gde se svi drze za rucice i igraju i pevaju,pa da u takvom ambijentu trazis rat i nasilje bolestan si.Mi zivimo ovde gde su sve drzave nastajale u ratovima,sto osvajackim odbranbenim ili gradjanskim,i gde spremnost za borbu znaci opstanak.Vise smo kao Izrael i Palestina,Jermenija i Turska i sl. nego kao Skandinavci i Benelukci.Jbg. na takvom smo prostoru,istorija je pokazala.

sasacg:

--- Citat: sleepy  Jul 30, 2011, 10:30:40 posle podne ---Ne bulaznim. Nego kad kazes da se upadne sa vojskom ne vidim da si rekao da bi je poveo. A dosta je dece u ovoj Srbiji ostalo bez oceva zbog takvih slicnih tebi...sto bi samo krv i nasilje.

--- Kraj citata ---

A cutanje i saginjanje odlikuje picke!

sleepy:
Ko je rekao da treba cutati i saginjati se? Samo sto neki perfidniji putevi da se resi problem zahtevaju i malo mozga.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju