General Bodybuilding Discussion > Članci
TRENING ZA GLUTEUSE I KVADRICEPSE
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---. Ja to radim raznim trening principima (sistemima). Menjam ih periodicno: - opadajuće serije, opadajuće pauze, negativne odmarajuće serije, opadajuće odmarajuće serije, prethodno iscrpljenje, naknadno iscrpljenje, forsirana ponavljanja, negativni pritisak, super spora ponavljanja, parcijalna pon. itd itd imam ih na "lageru" oko 30tak - 40 (sto sam sakupljao godinama sa svih strana)
--- Kraj citata ---
ne bih dodao vise nista jer si sa ovim sve rekao
BRAVO
a trenirati noge 2 puta nedljeno za nekoga ko nije ON LINE i ko nema pojma sta radi....GLUPOST
Thor_ZR:
--- Citat: Pedja_Petrovic Avgust 03, 2011, 05:03:42 posle podne ---
--- Citat ---. Ja to radim raznim trening principima (sistemima). Menjam ih periodicno: - opadajuće serije, opadajuće pauze, negativne odmarajuće serije, opadajuće odmarajuće serije, prethodno iscrpljenje, naknadno iscrpljenje, forsirana ponavljanja, negativni pritisak, super spora ponavljanja, parcijalna pon. itd itd imam ih na "lageru" oko 30tak - 40 (sto sam sakupljao godinama sa svih strana)
--- Kraj citata ---
ne bih dodao vise nista jer si sa ovim sve rekao
BRAVO
a trenirati noge 2 puta nedljeno za nekoga ko nije ON LINE i ko nema pojma sta radi....GLUPOST
--- Kraj citata ---
Šta sad treba da znači da nisam on line? Hemija? A sad da nemam pojma šta radim (ako si mislio na mene) si čisto tako lupio...
Pedja_Petrovic:
lupio:D
priceles
pa vidi majstore
da pratis kada se nesto pise itd,onda ne bi ni postavio LUPACKA pitanja tipa-IMAM STAZA JAKO PUNO U TERETANI i DALI DA TRENIRAM NOGE DVA PUTA NEDLJENO
jer da si citao onda ib video da i oni koji imaju MNOGOOOOOOOOOO vise staza od tebe i MNOGOOOOOOOOOO vise svega iza sebe od TEBE ne vezbaju noge dva puta ako nije u pitanju PRIORITET u svrhu nekog takmicenja gde se kasni iz nekog razloga ili slicno
i da si citao ono sta pisemo onda bi veruj imao pojma sta da radis a i da citas ovo sta sada pisem onda bi imao pojma sta da radis
ali posto nemas pojma evo reci cu ti
NEMOJ DA TRENIRAS NOGE DVA PUTA NEDLJENO JER TO NIJE ZA TEBE
nadam se da sam pomogao :D
Pedja_Petrovic:
thor tarzane,jednostavno je BEZPREDMETNO da ti vise odgovoram i upustam se sa tobom u bilo kakvo vrstu..hmmm..ajd da je nazove rasrpava mada je to veoma blaga rec
zato bih te molio da ne gadis ovu sjajnu temu vise ukoliko nemas nesto pametno da pitas ili kazes
hva;la
:D :D :D :D
Thor_ZR:
--- Citat: Pedja_Petrovic Avgust 04, 2011, 01:44:56 posle podne ---thor tarzane,jednostavno je BEZPREDMETNO da ti vise odgovoram i upustam se sa tobom u bilo kakvo vrstu..hmmm..ajd da je nazove rasrpava mada je to veoma blaga rec
zato bih te molio da ne gadis ovu sjajnu temu vise ukoliko nemas nesto pametno da pitas ili kazes
hva;la
:D :D :D :D
--- Kraj citata ---
U stvari imam da pitam još nešto... Vredi li raditi listove više od 1x nedeljno, ako zaostaju naravno...? Nisam imao nameru da se raspravljam, samo ne dam na sebe :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju