Ostalo > Offtopic
Neke ljude treba ubiti
Pedja_Petrovic:
--- Citat: IGOR_X3M Avgust 16, 2011, 01:16:11 posle podne ---Ovo dete nije umrlo zato sto su mu roditelji vegani ili vegeterijanci vec iskljucivo sto su mu roditelji DEBILI, jer iole normalan covek zna kako u kom uzrastu treba hraniti decu.Danas ljudi nemaju osnovno predznanje kako i ne koji nacin se hraniti u svrhu normalnog funkcionisanja.Sa druge strane ne zam ni cemu iscudjavanje ako neko ne pijje mleko, mozda nesto ima u mleku mnogo bitno za nase zdravlje.
--- Kraj citata ---
do odredjene starosne dobi DA I TACNO jer sadrzi (koliko toliko tj dovljno B) da bi se odojce nahranilo jer ne postoji drugi nacin da u sebe unosi gradivnu materiju.
posle toga....
vladar je jednom rekao
meso je za lavove a mleko je hrana za bebe
IGOR_X3M:
E pa to je to, mleko za bebe, a mesina za lavove i ko to zna nema frks. :)
marelli:
igor je lepo objasnio sve, a ovo što se tiče meda, bez obzira da li roditelji odluče da ga hrane kao vegana, med se inače ne daje deci do dve godine, jer nemaju razvijen imuni sistem, jer u medu ima nečega, ne mog se setim šta pa da me ubiješ davno to čitao, pa može da sjebe bebca ...
a što se tiče mleka, normalno, najbolje je mleko majke ... ako ga nema može i jebeno kravlje, mada je ono za telad jbg, negde sam čitao da je magareće mleko najsličnije ljudskom , ali je veoma skupo jel ga magarice malo daju ....
TeH FiLiP:
Mislim da je debilno dete terati na neki nacin ishrane dok nema dovoljno mozga da samo odluci.
Branislav1984:
--- Citat: TeH FiLiP Avgust 16, 2011, 10:35:33 posle podne ---Mislim da je debilno dete terati na neki nacin ishrane dok nema dovoljno mozga da samo odluci.
--- Kraj citata ---
e to je poenta...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju