Ostalo > Offtopic

Neke ljude treba ubiti

<< < (7/9) > >>

breshahils:

--- Citat: TeH FiLiP  Avgust 16, 2011, 10:35:33 posle podne ---Mislim da je debilno dete terati na neki nacin ishrane dok nema dovoljno mozga da samo odluci.

--- Kraj citata ---

prosto ko pasulj

IGOR_X3M:
O Boze, pa poenta je u tome da bas vodis racuna o tome kako ti se dete hrani, a ne da ga pustis da ono odlucuje samo, jer ja da pustim moja dva klinca da jedu sta oni hoce, nebi znali ni sta je teletina ni piletina ni sta je povrce ni voce itd........Naravno njihov izbor bi bio sladoled, cokolada, cips, smoki a naj pozeljnije bi im bilo nista da ne jedu. Jbg. treba biti normalan obazriv i to je to.

breshahils:

--- Citat: IGOR_X3M  Avgust 17, 2011, 08:45:11 pre podne ---O Boze, pa poenta je u tome da bas vodis racuna o tome kako ti se dete hrani, a ne da ga pustis da ono odlucuje samo, jer ja da pustim moja dva klinca da jedu sta oni hoce, nebi znali ni sta je teletina ni piletina ni sta je povrce ni voce itd........Naravno njihov izbor bi bio sladoled, cokolada, cips, smoki a naj pozeljnije bi im bilo nista da ne jedu. Jbg. treba biti normalan obazriv i to je to.

--- Kraj citata ---

Igore pa da ali ga usmeravaš normalnoj ishrani dok je beba a ne da ono traži mleko a ti kažeš "ma jok ti ćeš biti vegan nema mleka, jaja, mesa"  :)  A kad bude sazreo i ojačao neka on "filozofira" i ne proba šta želi a naše da ga uputimo pa ako prihvati ok ako ne nemožeš ga se odreći preko novina (što bi naši stari rekli" :)

djake:
Ja ne verujem o cemu se raspravlja, kao forum o roditeljstvu...Pa normalno je dok je dete skroz malo da mu roditelji odredjuju ishranu, jer ni ne sme da koristi sve kao i odrasli u svojoj ishrani, a kako dete bude sazrevalo tako ce ga roditelji i edukovati i zavisno od njegovih sklonosti to ce jesti....ne mogu da verujem da ako dete trazi da jede jaje da mu neko to nece dati (naravno da mu ne das slatkise i ostale gluposti), a isto tako znam za ljude kojima se meso oduvek gadilo, i od malih nogu ga nisu hteli jesti, pa da vidim i te debile koji ce ga terati na to...

vlada sin:
Zasto ne mozes da verujes o cemu se raspravlja, ovo je offtopic, a i tema je tacno o ovome o cemu forumasi pisu. A odnos prema deci i njihov odgoj je ako se slazes dosta vazniji od obima bicepsa i tezine koju dizemo iz benca.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju