General Bodybuilding Discussion > Članci

8 MITOVA O TRBUSNJACIMA

<< < (4/4)

tanatos:

--- Citat: Black&Decker  Avgust 16, 2011, 11:40:42 posle podne ---jel pomaze nesto trbusnjacima kada ih bicuju ovako ???   :P ...mislim kada udarate trbusnjake dok ih radite...ili je to samo za borilacke sportove da bolje trpe udarce u stomak

--- Kraj citata ---

pomaze itekako!!! (bar sto se borilackih sportova tice)
kolko sam ja razumeo kontrakcija i refleks se ubrzavaju al pitanje ti je super.
Aj pls Pedja ili neko od "glavestina" :)) da pojasni zasto se to radi i koji je TACNO efekat toga.
Aj kad se udara kontrolisano i polako, al mi na treningu - jedan radi drugi udara ko u vrecu sa 30% snage u tvoj stomak...
Ili odradis 20 jponavljanja - gazi te jos 10 sec (od prilike)

TeH FiLiP:
pa jednostavno oguglate na bol to je i poenta kod borilackih sportova.A da ima neki dodatan efekat dok radis trbusnjake to ne znam,osim sto moras dodatno da stabilizujes telo buduci da neko deluje nekom silom na tebe,ne znam sta bi drugo moglo.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: TeH FiLiP  Avgust 17, 2011, 04:33:34 pre podne ---pa jednostavno oguglate na bol to je i poenta kod borilackih sportova.A da ima neki dodatan efekat dok radis trbusnjake to ne znam,osim sto moras dodatno da stabilizujes telo buduci da neko deluje nekom silom na tebe,ne znam sta bi drugo moglo.

--- Kraj citata ---

sve je receno

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju