pazi vecina takmicara ima neku skladnost, na njegovu kepavost ovo izgleda da ne kazem odvratno, grudi su mu bas cudne ima bradavicu kao zena. SVAKA NJEMU CAST, na postignutom, za to je potrebno uloziti PUNO napora i truda. ali totalno je neskladan
Vrlo rado bih bio neproporcionalan kao doticni
Citat: PEJABG Februar 18, 2010, 09:05:13 posle podnepazi vecina takmicara ima neku skladnost, na njegovu kepavost ovo izgleda da ne kazem odvratno, grudi su mu bas cudne ima bradavicu kao zena. SVAKA NJEMU CAST, na postignutom, za to je potrebno uloziti PUNO napora i truda. ali totalno je neskladan To sto je nizak ne znaci da je neskladan.Ocigledno ne razaznajes pojmove simetrija i proporcija,momak nema nijednu losu misicnu partiju (osim listova) i potpuno je skladan i proporcionalan.Jbt pored toliko neproporcionalnih bildera vi se ufatili ovoga maloga rusa kao pijan plota a moze da im drzi casove proporcije.Jeste gledali kako izgleda Silvio Samuel, Paco Bautista,Tom Platz i da ne nabrajam ovi su mi ovako prvi pali na pamet sto se tice neproporcionalnosti
ljudi ja sam samo izneo svoje misljenje, sport boy, nikako nisam ljubomoran na njega nije to po mom ukusu.anabolika tacno i markus je uzasan... ja vise volim old school bb arnold, Columbu... ovo sad mi je preterano , sta vise odvratno.
bogohulis