Aleks je bilder ipo,ako odigra kako treba moze daleko da dogura jer ima pocetnu gradju i oblike koje niko na olimpiji nema u jednom paketu.
a sad ova off prica o impozantnosti...pa realno ja nisam nesto visok,183-4 ali evo stahjao sma pored Kolmana koji ima 179 i zaista nije to to kao kad ga vidite na sceni pored Katlera koji ima 177 ili Li prista koji ima 160...A na istom tom seminaru bejashe Srdjan Vukicevic isto natprosecno visok,i to je vec bilo da se uplasis
Za izraz impozantno bi mi posluzio ovakav covek
http://www.youtube.com/watch?v=61e9zZl7Rc4 ta visina plus masa....da se ukenjas kad ga vidis. Ovde ne pricamo o bodibildingu u smislu da li ima bolji biceps ili ne,samo o osecaju kada vidite nekog nabildovanog ko ima 160 naspram nekoga ko ima 190 ili vise! Valjda razumete sta zelim reci.
Bilderi tipa Pol Dilet,Lu Ferigno,Dzoel Stabs,nikada nisu niti ce ikada osvojiti Olimpiju,ali kada ih vidite na sceni pored ostatka takmicara koji su prosecno visoki 173 i imaju po 50 funti manje,to je neverovatno koje strahopostovanje postoji u tim trenutcima.
btw,ja bih opet radije bio gradjen kao Aleks i imao 169,nego kao Ferigno i imao 196...