General Bodybuilding Discussion > Članci

10NACINA DA POBOLJSATE BENC PRESS

<< < (2/5) > >>

BUKAS:

--- Citat: kopa  Avgust 25, 2011, 09:57:04 pre podne ---benc press je najmanmji pokazatelj snage u teretani 8)

--- Kraj citata ---

Dobro nije bas tako, ali da su ostali liftovi ispred njega, to da.

E sad da li je ovaj tekst posvecen napredku u tezini ili u pumpi ili u necem trecem , nije mi jasno, jer je napisan kao da je neko hteo samo da nabaci neki tekst, posto tu ima mnoooogoooo vise stvari koje je trebalo da se napise, ako vec govorimo o povecanju broja ploca na sipci...

jovann:

--- Citat: kopa  Avgust 25, 2011, 09:57:04 pre podne ---benc press je najmanmji pokazatelj snage u teretani 8)

--- Kraj citata ---
Zavisi na kakvu snagu mislis,u sustini cijeli bb (vjestacki sport)ili teretana je staticna snaga koja u praksi nista ne znaci ali ima dobar vizuelan ili vizuelni efekat i ne znaci ako si ,,nabildovan" da se mozes uhvatiti u kostac sa jednim dzudistom.....mada PL su izuzetno jaki ljudi ...
p.s samo ne znam cemu velika filosofija oko ravne klupe kako se izvodi.....

djake:
Kako u praksi ne znaci? Pa ja puno bolje radim na mesalici od kako treniram, a kad kupim krompir sa njive pun dzak krompira leti na vrh prikolice!

kopa:

--- Citat: djake  Avgust 25, 2011, 10:47:45 pre podne ---Kako u praksi ne znaci? Pa ja puno bolje radim na mesalici od kako treniram, a kad kupim krompir sa njive pun dzak krompira leti na vrh prikolice :D :D
--- Kraj citata ---

Lazar Popovic:

--- Citat: BUKAS  Avgust 25, 2011, 10:15:53 pre podne ---

--- Kraj citata ---

Dobro nije bas tako, ali da su ostali liftovi ispred njega, to da.

E sad da li je ovaj tekst posvecen napredku u tezini ili u pumpi ili u necem trecem , nije mi jasno, jer je napisan kao da je neko hteo samo da nabaci neki tekst, posto tu ima mnoooogoooo vise stvari koje je trebalo da se napise, ako vec govorimo o povecanju broja ploca na sipci...

--- Kraj citata ---
X2

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju