General Bodybuilding Discussion > Članci
V – OBLIK IZ SNOVA by MELVIN ANTHONY
bojan lepojevic:
Upala nije najmerodavniji parametar dobrog treninga, uz teze je dobiti upalu jednih od drugih misica..
Sve dok radis ponavljanja i osecas bas taj misic koji ciljas sve je to dobro, uz max koncentraciju i pun radijus pokreta..npr probaj na latu da max ispruzis ruke skoro pa da te malo sipka povuce sa sedista i ceo taj negativan deo opet max kontrola sipke i da traje 3-4 sekundi, a onda samo latovima(laktovima) povuces.. I javi se za god dve pa javi rezultate ;)
Dominikanac:
Iskreno ja treniram dosta dugo ali tek sada u kontinuitetu bez prestanka 11 meseci. Tek pre mesec dva sam poceo na primer da osecam ledja kad ih radim i grudi. Triceps na primer jos ne osetim ljudski ali doci ce i to polako.
Sto se tice ledja ja jednostavno zaboravim da imam ruke. Koristim trake uhvatim teg i trudim se da pokret osetim u lopaticama a da ramena povlacim iz pozicije napred u poziciju nazad. Tako minimalno osecam druge misice a misici ledja pucaju. Pogotovo kada na svakom ponavljanju zadrzim teg u gornjoj poziciji (napravim kontrakciju) na 1-2 sec.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju