General Bodybuilding Discussion > Članci
V – OBLIK IZ SNOVA by MELVIN ANTHONY
dejan94:
ne,ne,ne...niste me razumeli...
mislio sam samo da pogledam kako se najpravilnije radi jednorucno veslanje i veslanje u pretklonu
samo zbog toga
Gile:
evo ti sila snimaka i primera na jutjubu ;)
Bent Over Barbell Row Exercise - Middle Back Workout! - Bodybuilding.com
bojan lepojevic:
realno..za pocetnika ce biti jako tesko da dobro izvede ovu vezbu, bar sam ih jako malo video
Sta god da radis za ledja trudi se da vuces laktovima(da ne razmisljas o tome kako ces stisnuti sipku) mozda najbolje koristiti gurtne, pa onda bukvalno zakacis sipku prstima..i druga stvar, ako ne osecas misic koji treba da pogodis, smanji kilazu pa ispocetka ili batali vezbu.
Zaebi vezbe koje ne pogadjaju ciljani misic..hvala bogu na youtube-u ima svega..apsolutno, tako da malo cesljaj forum malo gledaj tub i polako
Pedja_Petrovic:
--- Citat: dejan94 Februar 29, 2012, 05:42:59 posle podne ---ne,ne,ne...niste me razumeli...
mislio sam samo da pogledam kako se najpravilnije radi jednorucno veslanje i veslanje u pretklonu
samo zbog toga
--- Kraj citata ---
u pricipu su ti gile i boki onda odgovrili
dejan94:
ljudi hvala svima...evo video sam gde gresim...
odradio sam trening,konacno sam osetio kontrakcije od latissimusa...
morao sam da smanjim tezine,i da promenim polozaj tela ,laktova i ramena....
posto radim fullbody traning zbog toga mi je ovo pravilo problem,jer moram sa jednom vezbom da ,,izgorim" latissimus(tako i ostale misice ;) )...
sad je ok...jos jednom hvala ;)
mada....jos ovo off pitanje i nista vise
dali nekad kada npr ako se uradi bas dobro trening,lepo se ,,pokidas" i sutradan upala ponekad izostane?
mada to je pitanje za one koje radi fullbody trening...ili koji su ga pak radili?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju