Ostalo > Offtopic
tyning-styling
TTgirl:
Dobar avatar Arny;)
arny88:
--- Citat: TTgirl ---Dobar avatar Arny;)
--- Kraj citata ---
thanks
H2SO4:
--- Citat: TTgirl ---Uhhh....i da hoces to ne bi mogao,veruj mi;)Znam da su mene cuvali u Budimpesti sa svih strana;D
Pa,ako te ovo ne zanima,i ako ne volis takve ribe,zasto si onda pitao sve ovo dosada...??:)
I zasto si sa nama na ovoj temi..?:)
--- Kraj citata ---
what what?? sta ne bi mogao?? kakava budimpesta kakvi bakrachi?
'ovo' me bas i ne znamima do detalja,znaci ne znam napamet biografije vlasnika tih auta na pamet. al me ipak zanimaju neke sitnice kao nitro pogon i tome sl. isto tako ne pratim profi bb detaljno al ipak sam na ovom forumu. kapito?
sto se 'riba' tice dao samo sam dao moje misljenje da je neki hormonalni disbalans u pitanju. (znaci nema veze da li je lijevo pomenuta u autu, fijakeru ili na magarcu)
Buki:
pa koliko para da se odvoji npr da se stave niskoprofilne gume 14", spojleri (ne neki slozeni) na poloa............
Poz
arny88:
--- Citat: H2SO4 ---
--- Citat: TTgirl ---Uhhh....i da hoces to ne bi mogao,veruj mi;)Znam da su mene cuvali u Budimpesti sa svih strana;D
Pa,ako te ovo ne zanima,i ako ne volis takve ribe,zasto si onda pitao sve ovo dosada...??:)
I zasto si sa nama na ovoj temi..?:)
--- Kraj citata ---
what what?? sta ne bi mogao?? kakava budimpesta kakvi bakrachi?
'ovo' me bas i ne znamima do detalja,znaci ne znam napamet biografije vlasnika tih auta na pamet. al me ipak zanimaju neke sitnice kao nitro pogon i tome sl. isto tako ne pratim profi bb detaljno al ipak sam na ovom forumu. kapito?
sto se 'riba' tice dao samo sam dao moje misljenje da je neki hormonalni disbalans u pitanju. (znaci nema veze da li je lijevo pomenuta u autu, fijakeru ili na magarcu)
--- Kraj citata ---
brate iskuliraj jel trebam da ti crtam
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju