Ostalo > Offtopic
tyning-styling
Buki:
sta, sa jugom 205 ???
maxim:
--- Citat: arny88 ---zavrsen yugo 1.5,premijerna voznja u koloni kroz grad veceras od 22-23h,pa onda na crtu kod ck,izazvao me lik sa golf 2 tdi u 50e-to se zove lako zaradjen novac...hihihi...slike motora i automobila bice postavljene cim se zavrsi body kit...zeznuo sam se,premijerna voznja je bila pre oko 45min,sa Zoranom Bajicem,kad sam se vracao od bajica autoputem,205km/h ko od sale,mnogo rizikujem jer jos ni sanke ni ogibljenje,nije stavljeno..pozdrav,i jel sme neko na crtu
--- Kraj citata ---
Malo je to konja za 205km/h,laze ti cajger!
arny88:
--- Citat: maxim ---
--- Citat: arny88 ---zavrsen yugo 1.5,premijerna voznja u koloni kroz grad veceras od 22-23h,pa onda na crtu kod ck,izazvao me lik sa golf 2 tdi u 50e-to se zove lako zaradjen novac...hihihi...slike motora i automobila bice postavljene cim se zavrsi body kit...zeznuo sam se,premijerna voznja je bila pre oko 45min,sa Zoranom Bajicem,kad sam se vracao od bajica autoputem,205km/h ko od sale,mnogo rizikujem jer jos ni sanke ni ogibljenje,nije stavljeno..pozdrav,i jel sme neko na crtu
--- Kraj citata ---
Malo je to konja za 205km/h,laze ti cajger!
--- Kraj citata ---
u koje pare,u 4 mi digne do jaja obrtaje,al u 5 dosta spusti,tako da se ni ne trese preterano,pa mu zton nisam ni stavljao jos nista,sada je lagan,plasio sam se da se ne prevrnem...veruj mi oko 120-130hp sigurno ima...
arny88:
tdi-a sam dobio za pola duzine...i 50e u dzepic,sad imam za liv
P:
Haha, lik se kladio da ce te dobiti sa golfom 2 tdi :D
Aj kacemo malo da se provozamo, da vidim kako ide to cudo? ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju