Ostalo > Offtopic

tyning-styling

<< < (44/45) > >>

maxim:

--- Citat: e_xxl ---mene interesuje kakav je to golf 2 a da je tdi koliko znam tek od golf 3 pocele su se ubacivati tdi motori taj golf 2 mora da je onda ubacio tu masinu inace kod golf 2 su GTD masine a to je ogromna razlika ....
--- Kraj citata ---

Najverovatnije je to Golf 2 GTI ili GTD posto 2 TDI ne postoji,jer da je stvarno GTD onda bi ga jugo pobedio i sa standardnih 55-60 Ks,a sa 120-130KS bi ga pocepao kao ciganin slincugu :D !

arny88:

--- Citat: e_xxl ---mene interesuje kakav je to golf 2 a da je tdi koliko znam tek od golf 3 pocele su se ubacivati tdi motori taj golf 2 mora da je onda ubacio tu masinu inace kod golf 2 su GTD masine a to je ogromna razlika ....
--- Kraj citata ---

na gtisam i mislio izini

arny88:

--- Citat: Profimare ---Haha, lik se kladio da ce te dobiti sa golfom 2 tdi :D
Aj kacemo malo da se provozamo, da vidim kako ide to cudo? ;)
--- Kraj citata ---

gti matori moja greska,ma lik nije znao sta je unutra,samo sam turirao na semaforu i pustio ubitacnu muziku,bilo je slika mog woofera i pojacala,i on reko decko sta se lozis smes na crtu u kes,reko u 2000din ja reko sto ne bi u 50e samo se nasmejo i reko budi u toliko kod ck,osecam da se kaje.danas sam ispusio od bmw-a 320 kockica,a i startovala me murija,a ja zaboravio saobracajnu od lancinog motora,jedva me pustise,ne bi da nisam castio 10e.mamu im,za 5-6 dana je u fullu i onda se vozimo

arny88:

--- Citat: sasacg ---
--- Citat: maxim ---
--- Citat: arny88 ---
--- Citat: maxim ---
--- Citat: arny88 ---zavrsen yugo 1.5,premijerna voznja u koloni kroz grad veceras od 22-23h,pa onda na crtu kod ck,izazvao me lik sa golf 2 tdi u 50e-to se zove lako zaradjen novac...hihihi...slike motora i automobila bice postavljene cim se zavrsi body kit...zeznuo sam se,premijerna voznja je bila pre oko 45min,sa Zoranom Bajicem,kad sam se vracao od bajica autoputem,205km/h ko od sale,mnogo rizikujem jer jos ni sanke ni ogibljenje,nije stavljeno..pozdrav,i jel sme neko na crtu
--- Kraj citata ---

Malo je to konja za 205km/h,laze ti cajger!
--- Kraj citata ---

u koje pare,u 4 mi digne do jaja obrtaje,al u 5 dosta spusti,tako da se ni ne trese preterano,pa mu zton nisam ni stavljao jos nista,sada je lagan,plasio sam se da se ne prevrnem...veruj mi oko 120-130hp sigurno ima...
--- Kraj citata ---

imam od tipa skrojen brzinomer,jedva navukosmo onu sajlu,sad cu da vratim yugov,smara me cale.i menjac posto ocu sporohodni od fiata.felne su njegove standardne sa novim gumama,nista od body kita nije radjeno,nema se kinte,treba mi za to 1200e,za sad ga vozim kao fabricki da je,a sjebo sam i haubu,tj vezan je motor da ne bi propap zato sto je tezi od yugovog a nisam jos nalio olovo uispod motora,pozdrav

A cime si mu merio brzinu?Koje felne imas (koji precnik)?
--- Kraj citata ---

To i mene interesuje!Jesi mu stavljao novi kilometar-sat ili sta?
--- Kraj citata ---

arny88:

--- Citat: bajic_z ---
--- Citat: Profimare ---Haha, lik se kladio da ce te dobiti sa golfom 2 tdi :D
Aj kacemo malo da se provozamo, da vidim kako ide to cudo? ;)
--- Kraj citata ---

To `cudo` ide odlicno. vidi se da vlasnik vodi brigu o njemu.
Cak i kroz male zemuske ulice se dobro pokazao auto. :wink:
--- Kraj citata ---

hvala matori,videces kad ga ojacam kako ide,sad ne smem fazon preko 130-140 jer se trese a isop motora nije naliveno olovo vec je vezan za haubu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju