General Bodybuilding Discussion > Članci

NEVEROVATNA LEDJA by RONNIE COLEMAN

<< < (2/8) > >>

Black&Decker:
najjaca je guzica na prvoj slici hahahhahaha...mora da je neudobna za sedenje :P

RealWay:
Pa pogledaj mu guzice jbte ... nek se ne uvrijedi neko , ali ovo je fuj...ravno syntholasima...

TeH FiLiP:

--- Citat: MSH  Septembar 13, 2011, 11:50:03 posle podne ---Ta njegova leđa (1.slika ispod teksta) ne liče na ljudska, pun je AAS ko...izvinite ali on je invalid pod ovolikom masom.
Ne znam koliko je relevantvo analizirati njegov trening princip.

--- Kraj citata ---

mislis da drugi uzimaju manje?Pa imas na nasim prostorima bildera koji su na poredljivim dozama,gde se na 3gr testa gleda kao na "dobar pocetak",ali ono sto izdvaja IFBB pro-ove jeste genetika.Ne moze svako biti Kolman,Grin,Sarcev.... A njegov trening princip slazem se,ko zna kkao on zaista trenira itd. Kada je Tom Platz lepo rekao da bi on imao ogromne noge samo da trci uzbrdo i da ne radi nista drugo za njih...jbg neko se rodi sa takvim genima. A to invalid...pa pusti ti njega,nema mnogo invalida koji se mogu pohvaliti da rade ono sto vole i da dobro zaradjuju od toga.Mozda bi neko za tebe ili mene rekao da smo invalidi,tj koliko puta sam cuo tako nesto ali me zabole i fala bogu ne pogadja me jer dolazi od ljudi koji ne znaju ni 1% o bb :D

@RealWay zasto sintolashima? Pa ovo je gluteus izrezan do maksimuma,nesto sto se racuna kao krajnji stepen  definisanosti.Necu ga zeniti,njegovi gluteusi treba da budu posmatrani sa sportske strane,to se u BB trazi,ako se nekom ne svidja maks definisanost,nek gleda glutse i ledja novaka djokovica...

RealWay:
Ma druze da zaradjujem milijarde ne bih volio biti ovakav...Nemam nista protiv npr. kao Pedja ili Terzo , ali ovo je previse... U svemu treba imati granice... Ajde reci bili volio biti kao Ronie ?

TeH FiLiP:

--- Citat: RealWay  Septembar 14, 2011, 12:14:17 pre podne ---Ma druze da zaradjujem milijarde ne bih volio biti ovakav...Nemam nista protiv npr. kao Pedja ili Terzo , ali ovo je previse... U svemu treba imati granice... Ajde reci bili volio biti kao Ronie ?

--- Kraj citata ---

Glupo je o tome raspravlajti kad nemam sanse biti kao on :D To ti je ako ono "Da li bi pojeo govno za milijardu evra?" i naravno svi ce reci ne,jer je i teoretski nemoguce da ti neko tako nesto ponudi :D ali voleo bih da vidim da se nekom ukaze prilika sta bi bilo...mislim jbt,koliko stotina ljudi sam za ovih godina cuo da kazu "E ja bih malo samo da smrsam" ili "Ja bih samo 1-2kg da nabicm,necu da preterujem,to je gadno" da bi posle 2 god bili na ciklusima 750mg testa i 600trena i bili zivotinje...tako da nemojmo pricati u prazno :)   ja se licno secam kad sma rekao da je Arnold preteran...a sad mi on izgleda kao nesto najnormalnije.U stvari,Heath mi izgleda kao nesto najnormalnije :D ....pogledi se menjaju kako se ti menjas.Sto vise ides gore,hoces da se penjes jos vise,to je prirodna ljudska,mozemo pricati da nije tako koliko hocemo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju