General Bodybuilding Discussion > Članci

NEVEROVATNA LEDJA by RONNIE COLEMAN

<< < (3/8) > >>

BokY_LA:
Na ovom forumu sve vise i vise trollova!
jbt ovo je BB forum,a ne vegeterijanski ili vocarski ili gay ili manekenski ili teniserski ili fudbalerski ili gamerski ili lesbo ili stocarski forum..
Zato ne znam zasto hate-ovati top BB na BB forumu ..
o.O

Dominikanac:

--- Citat: RealWay  Septembar 14, 2011, 12:14:17 pre podne ---Ma druze da zaradjujem milijarde ne bih volio biti ovakav...Nemam nista protiv npr. kao Pedja ili Terzo , ali ovo je previse... U svemu treba imati granice... Ajde reci bili volio biti kao Ronie ?

--- Kraj citata ---

Druze niti imas milijardu niti mozes da budes kao ronie... Ni ja ni ti ni iko na ovom frumu. Covek je sretan time sto radi i zaboli ga sta mislimo ti i ja... So... Ukusi su razliciti glupo rapravljati.

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---mislis da drugi uzimaju manje?Pa imas na nasim prostorima bildera koji su na poredljivim dozama,gde se na 3gr testa gleda kao na "dobar pocetak"
--- Kraj citata ---

neznam sto se uzbudjees oko takvih konstatacija
obicno jeto ono
ako ja uzimam 3 a izlgedam kao govno koliko onda bogami uzima on...itd..

to nema veze sa tim
naravno ima i sa genetikom a i sa fanatizom kada su druge stvari u pitanju kao sto je HRANA
jer dok god u srbiji vlada mit da je dovljno uzeti dve tri tabletice a ne jesti nista jer je metan za masu a wins za definciju a sve ostalo je kesa......e jbg..

vlada sin:
Mogao bi neko i da prokomentarise ovaj sistem treninga postto je atipican skroz a to kome se Roni svidja i nije bas nesto posebno bitno. Ne volim ni ja Lebrona pa mogu da mu pljunem pod prozor.

TeH FiLiP:
ne znam sto ti je ovo atipicno,konkretno sta?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju