Ostalo > Offtopic
Teniski lakat
djake:
Zanimaju me vasa iskustva....mene drzi vec mesec dana van teretane, i cini mi se da ce to jos potrajati...postajem vec nervozan...je li neko imao slican problem?!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: djake Septembar 14, 2011, 10:19:27 pre podne ---Zanimaju me vasa iskustva....mene drzi vec mesec dana van teretane, i cini mi se da ce to jos potrajati...postajem vec nervozan...je li neko imao slican problem?!
--- Kraj citata ---
imam ja buraz na desnoj ruci
oci mi vadi nekada
koliko sam zadnjih dve godine stvari isporbao itd,jedino sto mi je odradilo posao i da vezbam bez problema je ELSTI joint od labrade i 1 mg cistog glucosamina na to DNEVNO..
meni je pomoglo
nije reklama ni za sta,jer me znas
ali ja ti rekoh sta je meni pomoglo
Black&Decker:
ste bili kod cika doce...imaju razne terapije laser, ultrazvuk, magnetno impulsno polje,diodinamik,vezbe za istezanje..mada se to tesko leci,ne znam koliko mogu pomoci...istezanje i led prva pomoc
djake:
@Pedja
Au, ja ludim od toga...poceo sam pre neki dan da stavljam kese sa smrznutim povrcem iz dubokog zamrzavanja, cini mi se da pomaze malo...hvala buraz, svaki info mi je dobrodosao!
@Black
Kod doce mi jos nije palo na pamet da idem...sve mislim proci ce...ako potraje i to je opcija....
Kralj ist Back-Bakic:
vezbe za istezanje staticne pomazu jako. masirati taj punkt gde je bol najaci (pritiskati) to pomaze jako. Naravno za roid korisnike Dec Durabolin isto pomaze. uz to Glukosamine i to sto Pedja rece uzimati preparate,
Poz
Kralj
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju