Ostalo > Offtopic
Teniski lakat
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Kralj ist Back-Bakic Septembar 14, 2011, 12:31:15 posle podne ---vezbe za istezanje staticne pomazu jako. masirati taj punkt gde je bol najaci (pritiskati) to pomaze jako. Naravno za roid korisnike Dec Durabolin isto pomaze. uz to Glukosamine i to sto Pedja rece uzimati preparate,
Poz
Kralj
--- Kraj citata ---
momak je natural pa zato nisam hteo da spominjem
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Black&Decker Septembar 14, 2011, 10:35:09 pre podne ---ste bili kod cika doce...imaju razne terapije laser, ultrazvuk, magnetno impulsno polje,diodinamik,vezbe za istezanje..mada se to tesko leci,ne znam koliko mogu pomoci...istezanje i led prva pomoc
--- Kraj citata ---
a sta ti mislis jel sam bio kod dokotra?..onako..bez veze pitanje?
Black&Decker:
dobro to pitanje se vise odnosilo na njega...kazem radi tih terapija
--- Citat ---imaju razne terapije laser, ultrazvuk, magnetno impulsno polje,diodinamik,vezbe za istezanje
--- Kraj citata ---
da proba sa njima ako mu pomognu...
a pitam i vas da li ste bili,da bi rekli da li su vam pomogle neke od terapija (mada se dugo oporavlja,i potreban je odmor...).
a vidim ovde uglavnom ljudi beze od doktora ko djavo od krsta...pomognu i oni nekad,kakvi su takvi su nasi su :P
otkud ja znam da li ste bili kod lekara...kroz karijeru predpostavljam da ste imali mnogo povreda...al ako moram nesto kazem za ovo verovatno jeste,al pre 20 godina hahahaahah..
Pirat:
hahahahah koji si ti car :)
MarK3:
Ja koristim fastum gel i super je.Takodje koristim hladne obloge i led i posle nekih nedelju dana lakat mi je kao nov. Ali ovo je u mom slucaju...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju