Ostalo > Offtopic
Teretana u Beogradu
ReMaSinee:
Nije lose... al bedak sto nema kardio sprave :-[
Milos Zivanovic:
Da me neko pita kakvu bi teretanu hteo... to bi bilo to... vrh ;D
Stevcho:
--- Citat: ReMaSinee Septembar 30, 2011, 08:26:23 posle podne ---Nije lose... al bedak sto nema kardio sprave :-[
--- Kraj citata ---
Cerak ti je ionako brdovit, trci :P Jebiga, 800 dinara je 800 dinara. Plus sto je Slavko legenda, ja mu donosim clanarinu za ovaj mesec a treba mi da uplatim ispite i dajem mu a on mi kaze, evo ti pare ako ti trebaju, daces mi kad budes imao. Koliko gazda bi ti tako izaslo u susret? :)
Francuz:
--- Citat: Stevcho Septembar 30, 2011, 08:31:39 posle podne ---
--- Citat: ReMaSinee Septembar 30, 2011, 08:26:23 posle podne ---Nije lose... al bedak sto nema kardio sprave :-[
--- Kraj citata ---
Cerak ti je ionako brdovit, trci :P Jebiga, 800 dinara je 800 dinara. Plus sto je Slavko legenda, ja mu donosim clanarinu za ovaj mesec a treba mi da uplatim ispite i dajem mu a on mi kaze, evo ti pare ako ti trebaju, daces mi kad budes imao. Koliko gazda bi ti tako izaslo u susret? :)
--- Kraj citata ---
Kakva legenda! Sad cu sigurno navratiti, bar zbog atmosfere! :)
vlada sin:
Jel ima neko da mi preporuci neku teretanu u blizini pravnog fakulteta ili negde u centru Bg koja je ok a da radi od 7 ujutru , znam samo za extreme ali mi nije bas na usput mada je stvarno vrhunska pa se mozda i za nju odlucim . Hvala unapred
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju