Ostalo > Offtopic

Da li je Ruzica Djindjic najbogatija zena u Evropi ?

<< < (3/10) > >>

BBBbbb:
Pa naravno da je moje misljenje, ne moze niko ovde govoriti u ime ostalih ???

X FRAME:

--- Citat: VeljaP  Oktobar 08, 2011, 09:48:26 posle podne ---za Nesu Bogdanovica sam znao, cak je bila i obustavljena ostavniska, jel kad su krenuli da citaju, vidjeli da ce biti svasta
jbt drzava je 2000. presla iz ruku nesposobnih u ruke lopva, sa konja na glavu....

--- Kraj citata ---

MA bruka , niko se na ovo nije osvrnuo da se objavi negde i da se bar malo cuje sta oni koji bar malo znaju o ovome imaju da kazu . Bar da se pomene .
 A najgore je sto imam utisak da se sve saznaje nakon otprilike 10 god . TAko da cem oza ono sto se radi danas saznati 2020 god.  

X FRAME:

--- Citat: BBBbbb  Oktobar 08, 2011, 09:49:33 posle podne ---Pa naravno da je moje misljenje, ne moze niko ovde govoriti u ime ostalih ???

--- Kraj citata ---

Drugim recima sam hteo da kazem , zaobidji temu ako te ne interesuje bez ostavljanja bespotrebnih komentara.

Pirat:
pre svega izvor informacija jebe kevu ... ;D  Djindjic je po meni imao drugaciju ideju demokratske drzave , a ne ko ovi salabajzeri koji su dosli posle njega ... jedno je sigurno usta ne morate da sumnjate :) SVI KRADU DRZAVU KAD DODJU NA VLAST ALI SVI :) , sad ono sto razdvaja dobre politicare od losih je sta urade dok su na vlasti dok vode drzavu , za drzavu.... mislim da ne bi bilo ovako lose da je Djindjic ostao ziv...

Branislav1984:

--- Citat: pirat  Oktobar 08, 2011, 10:10:57 posle podne ---pre svega izvor informacija jebe kevu ... ;D  Djindjic je po meni imao drugaciju ideju demokratske drzave , a ne ko ovi salabajzeri koji su dosli posle njega ... jedno je sigurno usta ne morate da sumnjate :) SVI KRADU DRZAVU KAD DODJU NA VLAST ALI SVI :) , sad ono sto razdvaja dobre politicare od losih je sta urade dok su na vlasti dok vode drzavu , za drzavu.... mislim da ne bi bilo ovako lose da je Djindjic ostao ziv...

--- Kraj citata ---

amin

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju