Ostalo > Offtopic

Da li je Ruzica Djindjic najbogatija zena u Evropi ?

<< < (5/10) > >>

Kralj ist Back-Bakic:
http://www.prijateljboziji.com/index.php?p=Filmovi&id=64

STARAC GAVRILO - U SUSRET CARSTVU
Srpska zemlja dala je hrišćanstvu mnogo svetih i prepodobnih, kao i mnoštvo mučenika i ispovednika vere Pravoslavne. Ovaj film posvećen je jednom od njih – monahu, starcu Gavrilu. Ostaće upamćen po mnogim proročkim rečima o nadolazećem vremenu i iskušenjima koja očekuju nas hrišćane. „Srbinu slobode neće biti sve dok Rusija ne postane Carevina, molite se Bogu da do toga što pre dođe“, rekao je starac Gavrilo.

vlada sin:
Dok sami sebi ne pomognemo dzaba nam i Rusi i ostali, to je problem.

Scarecrow:
a rusi su nam inace tokom istorije stalno pomagali... hahahaha

sasacg:

--- Citat: Scarecrow  Oktobar 11, 2011, 04:27:40 posle podne ---a rusi su nam inace tokom istorije stalno pomagali... hahahaha

--- Kraj citata ---

Bar nam nisu odmagali kao ovi evropski i americki "prijatelji"

A tokom '90-ih je mnooooogooo ljudi i firmi odavde radilo u Rusiji i zaradjivalo za hleb...Znas koliko je para uslo u drzavu s te strane

Ted Arcidi:

--- Citat: Scarecrow  Oktobar 11, 2011, 04:27:40 posle podne ---a rusi su nam inace tokom istorije stalno pomagali... hahahaha

--- Kraj citata ---
uzmi malo istoriju od prvog Srpskog ustanka na ovamo pa prelistaj. Kada god nam je Rusija pomogla mi smojoj okretali leđa i kurvali se sa zapadom tj njihovim neprijateljima, počev još od Austrougarske koja je ,isto kao i EU sada potkupljivala i okretala protiv Rusije našu kvazielitu i vođe.
 Istorija se ponavlja i narod koji ne nauči svoju istoriju biće osuđen da je ponovo proživi. E, nama se sada upravo to dešava.
Problem je što mi od Rusa očekujemo da budu veći Srbi od nas. Valjda oni treba da nam sačuvaju kosovo ili da nam skinu izdajničku vlast, dok mi sedimo skrštenih ruku i kukamo? Odakle nam pravo da očekujemo od drugih ono što sami za sebe nismo spremni da uradimo? Da bi nam Rusi ili bilo ko drugi pomogao ,prvo moramo mi sami sebi pomoći.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju