Ostalo > Offtopic

Da li je Ruzica Djindjic najbogatija zena u Evropi ?

<< < (6/10) > >>

jocifer:

--- Citat: Ted Arcidi  Oktobar 11, 2011, 06:42:14 posle podne ---
--- Citat: Scarecrow  Oktobar 11, 2011, 04:27:40 posle podne ---a rusi su nam inace tokom istorije stalno pomagali... hahahaha

--- Kraj citata ---
uzmi malo istoriju od prvog Srpskog ustanka na ovamo pa prelistaj. Kada god nam je Rusija pomogla mi smojoj okretali leđa i kurvali se sa zapadom tj njihovim neprijateljima, počev još od Austrougarske koja je ,isto kao i EU sada potkupljivala i okretala protiv Rusije našu kvazielitu i vođe.
 Istorija se ponavlja i narod koji ne nauči svoju istoriju biće osuđen da je ponovo proživi. E, nama se sada upravo to dešava.
Problem je što mi od Rusa očekujemo da budu veći Srbi od nas. Valjda oni treba da nam sačuvaju kosovo ili da nam skinu izdajničku vlast, dok mi sedimo skrštenih ruku i kukamo? Odakle nam pravo da očekujemo od drugih ono što sami za sebe nismo spremni da uradimo? Da bi nam Rusi ili bilo ko drugi pomogao ,prvo moramo mi sami sebi pomoći.

--- Kraj citata ---

Upravo tako....

vlada sin:
Ili sto bi rekao gospodin Arcibald Rajs "SRBI, CUVAJTE SE SAMI SEBE"

tanatos:

--- Citat: Scarecrow  Oktobar 11, 2011, 04:27:40 posle podne ---a rusi su nam inace tokom istorije stalno pomagali... hahahaha

--- Kraj citata ---
to sto vam demokrate truju glavu da nisu, odi pogledaj negde kolko je Rusa poginulo u ratu sa Bosnom!!!
Od 1990 do 1995 - preko 7.000 dobrovoljaca, od kojih je ako se dobro secam, oko 1500 poginulo.

Kad ti je bio embargo od svih zemalja, od Rusije - NIJE

Znas li za CEFTA ugovor?
A za ugovor o izvozu hrane? Svu hranu koju proizvedemo mozemo da izvezemo u Rusiju, bez poreza ili bilo cega!!!
Dok npr, ostale zemlje evrope imaju zabranu uvoza odredjenih poljoprivrednih artikala!!

Rusija nam NIJE majka, al nemojte je praviti nasom macehom!!

VeljaP:

--- Citat: tanatos  Oktobar 11, 2011, 07:44:14 posle podne ---
Od 1990 do 1995 - preko 7.000 dobrovoljaca, od kojih je ako se dobro secam, oko 1500 poginulo.

--- Kraj citata ---
druze, pretjera ga ti za jedno 10x najmanje

BBBbbb:

--- Citat: VeljaP  Oktobar 11, 2011, 08:04:41 posle podne ---
--- Citat: tanatos  Oktobar 11, 2011, 07:44:14 posle podne ---

--- Kraj citata ---
druze, pretjera ga ti za jedno 10x najmanje

--- Kraj citata ---

To, onda ne znam ni kakve veze CEFTA ima sa Rusima...
A i kod Rusa ima ogranicenja na izvoz, samo su deficitarni sa hranom i tu ne prave pitanja, kao sto u EU nisu sa svom vrstom hrane pa neku stite. Tu svako gleda svoje dupe...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju