Ostalo > Offtopic
Da li je Ruzica Djindjic najbogatija zena u Evropi ?
Lazar Popovic:
Sto pre treba da skontaju da treba Kinezima da se ulizuju...jebes Ruse,Evropu i Ameriku,u ista ce oni govna zapasti kad se zutaci pokrenu.
tanatos:
--- Citat: VeljaP Oktobar 11, 2011, 08:04:41 posle podne ---
--- Citat: tanatos Oktobar 11, 2011, 07:44:14 posle podne ---
Od 1990 do 1995 - preko 7.000 dobrovoljaca, od kojih je ako se dobro secam, oko 1500 poginulo.
--- Kraj citata ---
druze, pretjera ga ti za jedno 10x najmanje
--- Kraj citata ---
Taman za toliko. Izvinjavam se :P
Citao sam i sinoc i danas, i evo podataka:
Dakle, u Otadžbinskim ratovima Srba od 1990. do 2001. godine učestvovalo je između 529 i 614 dobrovoljaca iz Rusije
i nepoznat broj Kozaka (njihov broj se ne zna, njihova je uloga bila mobilizacija i odrzavanje morala medju Srbima u RS i u RS Kraini)
Ama i da je 50, oni su dosli da brane SRBE od USTASA, TURAKA!
AMa i da nisu pomogli 99-e, bar nas i oni nisu bombardovali!
To sto nisu naneli zlo, ljudi u Srbiji uzimaju ko lose/!?!?!
Scarecrow:
ja nigde nisam rekao nesto protiv rusije... i nisam za tadica, ni za cedu... al pazi, rusija ima pravo veta, a ako su nam toliki prijatelji mogli su da ga iskoriste '99... oni gledaju samo svoje dupe i to je to... kao sto radi i svaka druga drzava. 614 dobrovoljaca? a koliko ima rusa? ukoliko nemaju neki interes boli rusa djoka za srbiju
Francuz:
--- Citat: Scarecrow Oktobar 12, 2011, 12:48:03 posle podne ---ja nigde nisam rekao nesto protiv rusije... i nisam za tadica, ni za cedu... al pazi, rusija ima pravo veta, a ako su nam toliki prijatelji mogli su da ga iskoriste '99... oni gledaju samo svoje dupe i to je to... kao sto radi i svaka druga drzava. 614 dobrovoljaca? a koliko ima rusa? ukoliko nemaju neki interes boli rusa djoka za srbiju
--- Kraj citata ---
x2
Ted Arcidi:
Pa ne razumemzašto bi neko stavljao naš interes ispred svoga? Naravno da Rusi, kao i svi drugi, gledaju svoj interes. Poenta je da se jedan deo njihovih interesa poklapa sa našim nacionalnim interesima i to treba iskoristiti,
Jel hoce Rusi da kupe sve što naša poljoprivreda proizvede, pa zašto ne ulagati i tu poljoprivredu i usmeravati trgovinsku razmenu ka Rusiji, umesto ka zapadu koji od nas hoće da kupi jedino uspešne firme.
Što se Ruskih dobrovoljaca tiče kolikogod da ih je bilo dobro je, pošto da je situacija obrnuta ne znam da li bi iko otišao. Ne samo dobrovoljci, nego bi pola Srbije emigriralo kad bi se samo spomenula mobilizacij za Kosovo, a onda bi iz inostranstva pljuvali Ruse kako neće da nam pomognu. Uvek prvo treba poći od sebe i razmisliti da li smo uopšte zaslužili da nam i ovoliko pomažu
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju