Ostalo > Offtopic
First Look: Schwarzenegger, Willis & Stallone on Expendables 2 Set
nbg-v:
--- Citat: Scarecrow Oktobar 13, 2011, 12:59:40 posle podne ---sta ti gledas, bas me zanima?
--- Kraj citata ---
nije bitno sta ja gledam.... i kakve to ima veze?
ja samo kazem da je tvoj omiljeni film Rocky 4 realno jedno obicno americko govno... u kome "dobri" amer krece put SSSR-a da osveti smrt svog crnog druga koga je ubio nadrogirani Rus....
Trenira u aveti sibirske tajge , dize balvane, greje se na drva, jede drvenom kasikom i to sve uz tajni nadzor kKGB-a
dok sovjetski Ivan Drago trenira u atomskom centru uz nadzor strucnjaka i ubrizgava steroide koje naravno negira ali publika to lepo vidi...
Sve to kulminira borbom u sred Moskve gde Roki iz mrtvih i prebijenih ustaje i rastura steroidno cudoviste od batina a slag na tortu je sam kraj gde sovjetska publika se okrece na stranu Rokija a zatim i perestrojka sovjetski generali i na kraju Gorbacov ustaje iz senke i aplaudira Rokiju koji je pokoriso Rusiju u sred Moskve!
BOZE GOSPODE!
I da, ovo nema nikakve veze sa americkim filmovima niti necijim filmovima- ovo ima veze samo sa ovim filmom jer je toliko los da je prosto komedija nastala od njega.. zato sam i reako "komedija"
Scarecrow:
ja nisam rekao da je roki 4 moj omiljeni film.... rekao sam da mi je najbolji iz roki serijala... a ne kapiram sto si ga ti gledao kad su prva tri vec bila govno? mazohista si pa si gledao i ostale? idi gledaj notebook i tri metra iznad neba, molim te
nbg-v:
--- Citat: Scarecrow Oktobar 13, 2011, 01:17:51 posle podne ---ja nisam rekao da je roki 4 moj omiljeni film.... rekao sam da mi je najbolji iz roki serijala... a ne kapiram sto si ga ti gledao kad su prva tri vec bila govno? mazohista si pa si gledao i ostale? idi gledaj notebook i tri metra iznad neba, molim te
--- Kraj citata ---
nisu mi prva tri bila govno:
ROCKY, prvi film o Rokiju mi je jedan od najboljih filmova koje sam ikada gledao... jedinstven film koji i danas pogledam sa uzivanjem.,.. i to je opste misljenje o ovom filmu...
http://www.imdb.com/title/tt0075148/
ja inace gledam sve filmove... neke sa uzivanjem a neke sa povracanjem= volim da gledam filmove...
a da bih znao sta je dobar film, moras da pogledas i lose...
A kad si vec pomenuo "Notebook"... da i to sam gledao... nije los film
Scarecrow:
jos ti je ostalo 3 metra iznad neba :D volim i ja da gledam filmove, a bogami sam ih dosta i odgledao
nbg-v:
Ne verujem da cu gledati taj... al kazu da je knjiga super :)
E da, a sto se tice Expendablesa 2 tice.... iskreno se nadam da ce biti bolji od prvog fima... koji je bas onako- bljutav...
Kad vec govorimo o akcijama... pre neki dan sam ponovo gledao Face Off.... kakav fim...
http://www.imdb.com/title/tt0119094/
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju