Ostalo > Offtopic

First Look: Schwarzenegger, Willis & Stallone on Expendables 2 Set

<< < (5/7) > >>

vlada sin:
Rekao sam omiljeni deo Rokija,nema veze ,dobar fazon. Moja preporuka- Pasji zivot- Amores peros u originalu,nije nov ali je bruka.

Scarecrow:

--- Citat: wldnbg  Oktobar 13, 2011, 01:45:31 posle podne ---Ne verujem da cu gledati taj... al kazu da je knjiga super :)

E da, a sto se tice Expendablesa 2 tice.... iskreno se nadam da ce biti bolji od prvog fima... koji je bas onako- bljutav...

Kad vec govorimo o akcijama... pre neki dan sam ponovo gledao Face Off.... kakav fim...
http://www.imdb.com/title/tt0119094/

--- Kraj citata ---

gledao... kida...
skinuo sam Drive da gledam, kazu da je mnogo dobar.
gledaj unforgiven ako nisi gledao, iz '92 je...

Donovan:
Opa, Schwarzi! :D

nbg-v:

--- Citat: Scarecrow  Oktobar 13, 2011, 05:39:51 posle podne ---
--- Citat: wldnbg  Oktobar 13, 2011, 01:45:31 posle podne ---Ne verujem da cu gledati taj... al kazu da je knjiga super :)

E da, a sto se tice Expendablesa 2 tice.... iskreno se nadam da ce biti bolji od prvog fima... koji je bas onako- bljutav...

Kad vec govorimo o akcijama... pre neki dan sam ponovo gledao Face Off.... kakav fim...
http://www.imdb.com/title/tt0119094/

--- Kraj citata ---

gledao... kida...
skinuo sam Drive da gledam, kazu da je mnogo dobar.
gledaj unforgiven ako nisi gledao, iz '92 je...

--- Kraj citata ---
e da Drive... i ja sam cuo da je super.. sad cu bas da ga skinem...

a Unforgiven je extra... ko nije gledao, svakako preporuka...

guliver123:
roki 4 je odlican film za motivaciju, bar za mene, jeste ima tu dosta uticaja hladni rat,proseravanje na kraju filma, nerealne borbe (kao i u svakom filmu) ali film daleko od toga da je los, odlicna muzika iz filma takodje.
A trojka je zakon.

Expendables 2 ce da kida, samo za obozavatelje oldschool akcije, ovi ostali ce verovatno reci njesra i tako to... Ko je kao klinac odrastao uz filmove Svarcija, Stallonea, bice sigurno odusevljen filmom. Jako je tesko sa ovolikom glumackom postavom napraviti dobar film, ali kec je ispao super sto se mene tice.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju