General Bodybuilding Discussion > Članci

ARIMIDEX

<< < (5/6) > >>

gaxx:
Ja sam ga probao u prosloj kuri prvi put. Radio je odlicno, nisam imao problema sa bubuljicama, a to mi je uvek pre bio problem i malje po telu mi nisu rasle, koza nije bila masna. Ali cim sam zavrsio kuru odmah sam i sa njim prestao i tu je bila greska. Onda su mi se odjednom pojavile bubuljice i dlake su rasle kao lude. Mislim da sam trebao bar jos dve tri nedelje da ga uzimam da se DHT skroz izbaci.

BUKAS:
Treba ga uzimati i jos nekoliko sedmica nakon ciklusa. Doza takodje ne mora da bude 1mg. Samo prvo budi siguran da je dht uzrok.

filip85:
Hvala puno :)

Vidim da ljudi prijavljuju probleme sa libidom na njemu, a što se kose tiče, koliko sam pročitao može doći do opadanja sve kose i izrastanja nove, gušće i jače, i tako u fazama na svakih par meseci... e sad, bem li ga...

Što se bubuljica tiče, definitivno kod mene nije toliko problem ni estrogen ni loša ishrana‚ ni higijena, nego sam gotovo siguran da je DHT... u prvoj kuri je bio haos, u drugoj znatno manje, a sad u trećoj ponovo katastrofa... vrlo je moguće da mi je razlog manje akni u drugoj kuri bio suplementacija cinkom koji delimično blokira enzim 5-alfa-reduktaza, al ne toliko uspešno koliko bi Proscar. Sad u trećoj pored bubuljica, znatno mi se proredila kosa da to postaje zabrinjavajuće.
Aj videću još šta ću...

bojan lepojevic:
Koliko kosta taj proscar ? i ima li ga po apotekama ?

gaxx:
Mislim da je oko 600 din. jeftin je dosta. Tablete su od 5 mg, tako da ti jedna kutija traje dosta dugo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju