Ostalo > Offtopic
Ubijen Gadafi...
djake:
Ma ne to...nego generalno ne postujem likove koji drze vlast po svaku cenu...mislim da su se razlicitosti Tripolija i Bengazije mogle i ranije resiti na kulturniji nacin...a to za demokratiju...to se slazem potpuno...
sasacg:
--- Citat: djake Oktobar 21, 2011, 09:05:15 pre podne ---Ma ne to...nego generalno ne postujem likove koji drze vlast po svaku cenu...mislim da su se razlicitosti Tripolija i Bengazije mogle i ranije resiti na kulturniji nacin...a to za demokratiju...to se slazem potpuno...
--- Kraj citata ---
Kakve razlicitosti?
Izmedju normalnih Libijaca i americkih placenika zaduzenih da naprave sranje?
Ziveli su kao carevi...da ne ponavljam kakve su sve beneficije uzivali Libijci sa Gadafijem na celu...a sad ce da dobiju kitu!
Nas su porobili,ne vojno,ali ekonomski smo pukli i postali zavisni od zapada...I isto su oni koji su primili pare od zapada rasturili zemlju,unistili privredu i ekonomiju...Kolonijalizam novog doba...Kod nekog se zavrsi krvavo (Irak,Libija...),kod nekog tromesecnim bobmardovanjem,a zatim ekonomskim unistavanjem i ekspoaltacijom (Srbija,Balkan uopste...)
I ne mogu da shvatim da i dalje ima ljudi koji slave Ameriku i EU...A pred ocima im se desava ovo...Ne kapiram koliko mali mozak treba da imas,da ne shvatis citavu situaciju...
tenssa:
Upravo tako, nasi praunuci ce vracati sadasnje dugove zapadu...
vlada sin:
To je covek koji je izgubio dvomesecnu unuku,dvogodisnjeg i cetvorogodisnjeg unuka i dva sina u borbama za "slobodu",iako je mogao odavno da pobegne iz svoje drzave i da ostavi pristalice,ostao je i borio se za poslednji metar,kao i sto je obecao i odrzao je rec... Zamislite nase politicare koliko bi im dana trebalo da zbrisu sa milionima kada bi se ovakva situacija desila, ko je ucio istoriju zna kako je to izgledalo '41. Svet je nasao da ga satanizuje tek poslednjih 5 meseci a cutali su manje-vise ostalih 40 godina njegove vladavine. Tuzna istina
djake:
--- Citat: sasacg Oktobar 21, 2011, 09:37:54 pre podne ---
--- Citat: djake Oktobar 21, 2011, 09:05:15 pre podne ---Ma ne to...nego generalno ne postujem likove koji drze vlast po svaku cenu...mislim da su se razlicitosti Tripolija i Bengazije mogle i ranije resiti na kulturniji nacin...a to za demokratiju...to se slazem potpuno...
--- Kraj citata ---
Kakve razlicitosti?
Izmedju normalnih Libijaca i americkih placenika zaduzenih da naprave sranje?
Ziveli su kao carevi...da ne ponavljam kakve su sve beneficije uzivali Libijci sa Gadafijem na celu...a sad ce da dobiju kitu!
Nas su porobili,ne vojno,ali ekonomski smo pukli i postali zavisni od zapada...I isto su oni koji su primili pare od zapada rasturili zemlju,unistili privredu i ekonomiju...Kolonijalizam novog doba...Kod nekog se zavrsi krvavo (Irak,Libija...),kod nekog tromesecnim bobmardovanjem,a zatim ekonomskim unistavanjem i ekspoaltacijom (Srbija,Balkan uopste...)
I ne mogu da shvatim da i dalje ima ljudi koji slave Ameriku i EU...A pred ocima im se desava ovo...Ne kapiram koliko mali mozak treba da imas,da ne shvatis citavu situaciju...
--- Kraj citata ---
Sale, opusteno, ja prvi ne slavim ni EU ni Ameriku, meni je odavno jasan njihov smrdljivi imperijalisticki koncept porobljavanja.
A ne mislim na te razlicitosti, to je dnevnopoliticka prica napaljenih boraca protiv novog svetskog poretka. Prave razlicitosti imaju dubok istorijski, geografski, verski, ekonomski razlog. Zato kazem, Gadafi jeste heroj sto je ustao protiv smradova NWO, ali da je manje gledao svoju guzicu radi dobrobiti svog naroda, onda bi neke stvari uradio mnogo pre nego sto je krv prolivena.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju