Ostalo > Offtopic
Ubijen Gadafi...
sasacg:
--- Citat: djake Oktobar 21, 2011, 10:31:06 pre podne ---
--- Citat: sasacg Oktobar 21, 2011, 09:37:54 pre podne ---
--- Citat: djake Oktobar 21, 2011, 09:05:15 pre podne ---Ma ne to...nego generalno ne postujem likove koji drze vlast po svaku cenu...mislim da su se razlicitosti Tripolija i Bengazije mogle i ranije resiti na kulturniji nacin...a to za demokratiju...to se slazem potpuno...
--- Kraj citata ---
Kakve razlicitosti?
Izmedju normalnih Libijaca i americkih placenika zaduzenih da naprave sranje?
Ziveli su kao carevi...da ne ponavljam kakve su sve beneficije uzivali Libijci sa Gadafijem na celu...a sad ce da dobiju kitu!
Nas su porobili,ne vojno,ali ekonomski smo pukli i postali zavisni od zapada...I isto su oni koji su primili pare od zapada rasturili zemlju,unistili privredu i ekonomiju...Kolonijalizam novog doba...Kod nekog se zavrsi krvavo (Irak,Libija...),kod nekog tromesecnim bobmardovanjem,a zatim ekonomskim unistavanjem i ekspoaltacijom (Srbija,Balkan uopste...)
I ne mogu da shvatim da i dalje ima ljudi koji slave Ameriku i EU...A pred ocima im se desava ovo...Ne kapiram koliko mali mozak treba da imas,da ne shvatis citavu situaciju...
--- Kraj citata ---
Sale, opusteno, ja prvi ne slavim ni EU ni Ameriku, meni je odavno jasan njihov smrdljivi imperijalisticki koncept porobljavanja.
A ne mislim na te razlicitosti, to je dnevnopoliticka prica napaljenih boraca protiv novog svetskog poretka. Prave razlicitosti imaju dubok istorijski, geografski, verski, ekonomski razlog. Zato kazem, Gadafi jeste heroj sto je ustao protiv smradova NWO, ali da je manje gledao svoju guzicu radi dobrobiti svog naroda, onda bi neke stvari uradio mnogo pre nego sto je krv prolivena.
--- Kraj citata ---
Ma krv nikad ne bi bila prolivena da US i EU nisu umesali svoje prste u to
djake:
Mozda i ne bi....ali, znas ono, kada se negde kuva, gledaj da odmah to sredjujes, ako problem guras pod tepih, samo ce izrasti jos veci....naravno, tu gde US i EU umesaju prste, zna se sta sledi....
Lazar Popovic:
-Eto jos jeftinog goriva za USA,i ovako je dzabe a sad ce im biti jos jeftinije
-Eto jos jednog dela sveta za prodaju oruzja (svi znamo koje pare obrce americka vojna industrija) -sever afrike im nije bio reon do sad,sad ce u jos drzava narednih godina oni da intervenisu u blizini Libije
-Jos jedna ideja Obami da je koristi u novoj kampanji- "pomoc Libiji"
-A kad Putin odgodine postane predsednik opet,ovako nesto ocekujem i na Kavkazu kao i u srednjoj Aziji ko ne bude hteo da se prikloni Rusiji (jer iskreno sve ovo u vezi Libije deluje kao jedan dobar dogovor USA,Rusije i Kine).
Zao mi je Gadafija,a jos vise tog jadnog naroda,koji nek se moli da prezivi "demokratiju."
RealWay:
Nabijem i njih i njihovu demokratiju. Demokratija je paravan za tmurne poslove koje rade. Covjece prije 20 godina homosexualac je bio obiljezen kao bolestan i retardiran covjek danas imaju svoje organizacije za zastitu njihovih prava , danas je pedofilija obiljezena kao sto je pederluk bio prije 20 godina , a za 20 god. imat ce svoja prava organizacije ku.rceve palceve.
Branislav1984:
Las imágenes de la muerte de Gadafi - The images of the death of Qaddafi
Nesrecnici cemu se raduju....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju