Ostalo > Offtopic
Da li imam sanse da budem 180 cm do 18 godine..
Sone_Munze:
Pozdrav svima imam 16.5 godina i visok sam 173 cm, roditelji su mi visoki mama:165 cm tata:185 cm smatram da imam gene da budem visok barem 180 cm radim bodybuliding vec 1 godinu i mnogi kazu da bilding sprecava rast ali meni tata kaze da to nema nikakve veze takodje sam radio neke navodno vezbe istezanja i visenja na vratili one kao mogu pomoci da se dobije nekoliko cm..pa zelim da vas pitam dali cu ja uspeti da budem barem 180 cm visok do 18 godine posto sam jedan od nizih u mojoj skoli vecina njih je oko 183 i vise..cekam vase komente hvala!
Modulator:
Pozovi Milana Tarota, mislim da bi on imao adekvatan odgovor na ovakvo pitanje :D
Lazar Popovic:
--- Citat: Sone_Munze Novembar 12, 2011, 05:18:26 posle podne ---posto sam jedan od nizih u mojoj skoli vecina njih je oko 183 i vise
--- Kraj citata ---
Sta ste vi? Neka hibridna skola? :D
Black&Decker:
jbt kakvih sve frikova ima,gorih od mene :D koja pitanja
samo milan tarot ti moze pomoci ...sa svojim savetima
pa to ti ne moze niko reci....ja sam 184 ,a cale mi 169, keva 165 :D (nisam usvojen :)...
ja sam prestao da rastem sa 15 godina,a neko od 16. do 18. poraste jos 10-15 cm...sve je individualno...
vlada sin:
Bleki jel si bas siguran da ti je cale 169:-). A ti Munze da te malo utesim moj brat je na maloj maturi bio najnizi u celom odeljenju , u 4gimnazije je porastao kao blesav na 192 tako da ima nade za tebe... Mada pio je protejine,mozda je zato porastao.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju