Ostalo > Offtopic
Da li imam sanse da budem 180 cm do 18 godine..
Sone_Munze:
I ja koristim proteine i bas jedem kvalitetnu hranu i vezbam redovano nadam se da cu uspeti.
Black&Decker:
siguran sam malo pre ga merio :D zezam se..mozda je bio 172-3 al se sad sprcio znam da se merio 1 sa mnom..
AJDEEEE DA GA MERIMOoooooooooooooo!!!!!,reko sam mu i on morao ...napravio me svaka mu cast,bas se potrudio...samo mi mozak ne prati visinu...tu je malo zakazao,al nema veze...ne moze covek sve da stigne.
daj bre vlado stavljaj smajli,inace ce stvarno piti te super carobne protejine da izraste :P
p.s. mada izgleda da pravog caleta jos nisam upoznao :) komsija ima 2 metra,on mi je sumljiv..moracu mu trazim neke pare da vidim kako ce da reaguje.
vuksa:
postoji tabela pomocu koje mozes da procenis konacnu visinu.. tabela je pravljena po godinama gde se uzima rezultat kostane zrelosti za tu starosnu dob..ona ti je nekako najmerodavnija za to..ako se sprovodi par godina uzastopno odstupanja ne bi trebalo da budu vise od 2 cm u odredjivanju konacne visine :)
vlada sin:
Ja sam radio ovo sto je Vuksa objasni0o svojevremeno u osnovnoj skoli, rekli su mi 192 al sam ih zajebao pa prerastao na 194:)
Francuz:
--- Citat: vlada sin Novembar 14, 2011, 09:05:13 pre podne ---Ja sam radio ovo sto je Vuksa objasni0o svojevremeno u osnovnoj skoli, rekli su mi 192 al sam ih zajebao pa prerastao na 194:)
--- Kraj citata ---
--- Citat: vuksa Novembar 14, 2011, 08:50:43 pre podne ---postoji tabela pomocu koje mozes da procenis konacnu visinu.. tabela je pravljena po godinama gde se uzima rezultat kostane zrelosti za tu starosnu dob..ona ti je nekako najmerodavnija za to..ako se sprovodi par godina uzastopno odstupanja ne bi trebalo da budu vise od 2 cm u odredjivanju konacne visine :)
--- Kraj citata ---
Gde se to radi, da vidim dal za mene ima nade? :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju