Ostalo > Offtopic

PREDSEDNIK TADIĆ POZVAO SRBE DA UKLONE BARIKADE

<< < (4/8) > >>

Mr.Noob:
Nije ovo forum za svadju i ne zelim da zapocinjem , jer ovaj forum mi je dosta pomogao a mislim i dosta drugim ljudima :)

VeljaP:

--- Citat: Mr.Noob  Novembar 29, 2011, 11:09:21 posle podne ---Nije ovo forum za svadju i ne zelim da zapocinjem , jer ovaj forum mi je dosta pomogao a mislim i dosta drugim ljudima :)

--- Kraj citata ---
i zato treba da se drzis sporta, ako te se vec ovo ne dotice, zar ne?

Branislav1984:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=12&dd=02&nav_category=1262&nav_id=562518

NIsmo dobili status kandidata..... i tako...

PEJABG:
e sad cu zaplacem :)       

nbg-v:
Pa i ne treba da nam daju.. imaju svoje probleme - samo bi im mi ovakvi falili..

Jedina benificija od EU je bescarinska zona- pa drzava i ovdasnji "kapitalisti", monoplisti  i razna govna vise ne bi mogli da ucenjju narod kineskom robom koja se prodaje kao prava a koja kosta vise nego prava bilo gde na svetu... Mogao bi narucujes preko neta sa svih strana sveta i da te boli kurac za lokalnog dilera koji se godnama bogatio zato sto mu se moze...

Ali realnost je drugacija, od EU nema nista.. cak i da smo dobili taj status - ni to nista ne bi znacilo... Turska se prijavila za clanstvo 1987 a od 1999 ima status kandidata i sta? nista!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju