Ostalo > Offtopic
PREDSEDNIK TADIĆ POZVAO SRBE DA UKLONE BARIKADE
vlada sin:
--- Citat: Branislav1984 Decembar 02, 2011, 12:02:29 posle podne ---http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=12&dd=02&nav_category=1262&nav_id=562518
NIsmo dobili status kandidata..... i tako...
--- Kraj citata ---
Mene samo zivo zanima da li ce nas narod i ovo da proguta i opet glasa za aktuelnu vlast...
PEJABG:
pa sad ce vlast da krivi srbe sa barikada
Lazar Popovic:
--- Citat: wldnbg Decembar 02, 2011, 12:15:44 posle podne ---Pa i ne treba da nam daju.. imaju svoje probleme - samo bi im mi ovakvi falili..
Jedina benificija od EU je bescarinska zona- pa drzava i ovdasnji "kapitalisti", monoplisti i razna govna vise ne bi mogli da ucenjju narod kineskom robom koja se prodaje kao prava a koja kosta vise nego prava bilo gde na svetu... Mogao bi narucujes preko neta sa svih strana sveta i da te boli kurac za lokalnog dilera koji se godnama bogatio zato sto mu se moze...
Ali realnost je drugacija, od EU nema nista.. cak i da smo dobili taj status - ni to nista ne bi znacilo... Turska se prijavila za clanstvo 1987 a od 1999 ima status kandidata i sta? nista!
--- Kraj citata ---
X2
Skroz si u pravu,pa na sva sranja koja moraju da resavaju jos im samo ovakvo govno od drzave treba. Ni sad ne znaju kako da se iscupaju,a jos i nas da resavaju.
A Turska je vec druga prica...i da nemaju problem sa Kurdima i ostalim manjinama odavno bi bili u EU.
PEJABG:
turska je duplo razvijenija od vecine evropskih zemalja. nego oni vode svoju politiku, nece da im neko naredjuje sta ce da rade. zato ih i ne primaju a ne zbog nekih kurda tamo. turci bi voleli da kad udju u eu budu u vrhu jel im je tu i mesto.
mene samo zanima gde srbija juri da udje u to zlocinacko udruzenje EU kada se skroz raspada. raspada se italija,spanija,portugal,grcka...
sta bi tek sa nama bilo. ali to i jeste cilja engleske francuske i nemacke da se olabe ostale clanice ..
Fat Dragon:
Niste vi imali posla sa turcima. :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju