Ostalo > Offtopic
Bela kuga, pad nataliteta?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: TeH FiLiP Decembar 08, 2011, 07:46:40 pre podne ---ne onda ti njima kazes,dajte mi 500 evra ako hocete zivi da izadjete odavde posto ste to rekli
--- Kraj citata ---
..ili dacu vam ponudu koju nemozete da odbijete :D
vlada sin:
I posaljes konjsku glavu u ordinaciju u politici umotanu:)
Milos Zivanovic:
Inace to mi je drugarica poslala, posto se poradjala pre nekoliko meseci, kaze: pa to je normalno da das doktoru, anesteziologu i kome vec kes da "porodjaj prodje u redu"... A ako ne, uvek postoji opcija da te usivaju kada se ohladis, da se doktor dere na tebe, da te ne dovezu do sale ili gde vec se zene poradjaju, nego da trudnica dodje sama peske, i tako te fore, da ti zagoracaju zivot... :o
Tuzno, u najmanju ruku...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: vlada sin Decembar 08, 2011, 09:55:35 pre podne ---I posaljes konjsku glavu u ordinaciju u politici umotanu:)
--- Kraj citata ---
ma i macija zamotana u kurir bi nosila odredjeno znacenje hahhaha
vlada sin:
--- Citat: Milos Zivanovic Decembar 08, 2011, 10:03:29 pre podne ---Inace to mi je drugarica poslala, posto se poradjala pre nekoliko meseci, kaze: pa to je normalno da das doktoru, anesteziologu i kome vec kes da "porodjaj prodje u redu"... A ako ne, uvek postoji opcija da te usivaju kada se ohladis, da se doktor dere na tebe, da te ne dovezu do sale ili gde vec se zene poradjaju, nego da trudnica dodje sama peske, i tako te fore, da ti zagoracaju zivot... :o
Tuzno, u najmanju ruku...
--- Kraj citata ---
Ko je u materiji zna da ima jako puno incidenata u porodilistima bas zbog zbog takvog ponizavanja i ucenjivanja ljudi, kada bi se novine smilovale da objave slucajeve koji su se desavali digla bi se kuka i motika. Ja nazalost u najblizem okruzenju imam slucaj da je beba na porodjaju pogresno izvadjena i da je posledica toga bila da je posle malo vise od mesec dana umrla i da je bukvalno cela porodica drzala pod staklenim zvonom tatu bebe jer je hteo da ubije lekara i non stop ga kljukala lekovima. Danas je srecom ponosni tata dve divne bebe ali zamislite sa kakvom traumom su se nosili i kolike posledice to ostavlja na coveka...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju