Ostalo > Offtopic
Suva koza
Branislav1984:
Imam vec godinama problema sa suvom kozom, mnogo peruti, cak mi se i usi perutaju, generalno gde god je tanja koza ( :D ), pogotovo na prstima ruke koza je neverovatno suva do te granice da puca i krvari nevezano da li je to leto ili zima.... pretpostavljam da je to nedostatak vitamina koji sam pokusao da nadoknadim vitaminsko-mineralnim kompleksima ali nikakav rezultat... pa ako neko ima ideju... samo nemojte molim vas da savet bude ide kod koznog jer ce oni da me smaraju sa raznoraznim kremama a ocigledno je da je problem u samoj suvoci cele koze - mnogo peruti itd tako da ne vidim da ce neke kremice da mi pomognu... nedostatak vitamina je u pitanju, verovatno A....ali ako neko ima neku drugu ideju - pucajte :D
saska 88:
Što se tiče peruti na glavi, mogao bi da probaš medicinski šampon "Nirel", imaš ga u apotekama, a ovo za suvu kožu i njeno pucanje, možda da probaš sa Omega-3 kapsulama, 3x dnevno po jedna kapsula.
Branislav1984:
--- Citat: saska 88 Decembar 11, 2011, 10:51:20 pre podne ---Što se tiče peruti na glavi, mogao bi da probaš medicinski šampon "Nirel", imaš ga u apotekama, a ovo za suvu kožu i njeno pucanje, možda da probaš sa Omega-3 kapsulama, 3x dnevno po jedna kapsula.
--- Kraj citata ---
probao nirel nego vreme je bilo malo bolje ali se ubrzo vratilo, kazem ti siguran sam da je i ta perut koje ima u slojevima posledica nedostatka vitamina, uzecu omega 3 ionako sam trebao odavno da pocnem da ih pijem :)
BBBbbb:
Najverovatnije omega 3. Moze biti i nedostatak vitamina, ali obican multi kompleks bi ti pomogao, a tebi nije.
Definitivno kreni sa omega 3, ali jace doze od ove 3x1. Uzimaj kolicinu koju mozes da ispostujes bar jedno 2 meseca.
Branislav1984:
--- Citat: BBBbbb Decembar 11, 2011, 12:23:56 posle podne ---Najverovatnije omega 3. Moze biti i nedostatak vitamina, ali obican multi kompleks bi ti pomogao, a tebi nije.
Definitivno kreni sa omega 3, ali jace doze od ove 3x1. Uzimaj kolicinu koju mozes da ispostujes bar jedno 2 meseca.
--- Kraj citata ---
ok, hvala pokusacu pa cemo videti
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju