General Bodybuilding Discussion > Članci

OVSENE PAHULJICE

<< < (4/6) > >>

MrT:

--- Citat: VeljaP  Decembar 22, 2011, 08:52:04 posle podne ---Hahne ovsene imaju 10gr vlakana na 100gr
http://tracker.dailyburn.com/nutrition/hahne_bio_oats_-_small_leaf_bio_by_hahne_calories

--- Kraj citata ---
Pa eto i bash je nelogicno...
7grM*9+12.5*4+57*4=357 - ispada da su svih 57gr UH ne-vlakna.
Inace, obican ovas (u zrnu, kao sto kupujemo pirinac) ima primetno drugaciji ukus, boju, mora da se kuva, etc.

Mozda gresim, ali zbog ove nelogicnosti gore mislim da nemaju vlakna.

VeljaP:
Ovdje zdravorazumske metode ne pale :D
nego, da te pitam jel znas ti koji ti ovas kupujes/jedes?

Black&Decker:
@MrT ...sta je nelogicno :) ? pa vlakna se racunaju kao UH

Total Carbohydrate   57 g   19 %

u njih spadaju:

Dietary Fiber   10 g   38 %           
   Sugars   < 1 g                           

i + > 46 g ovih ostalih UH :D

MrT:

--- Citat: Black&Decker  Decembar 22, 2011, 09:55:00 posle podne ---@MrT ...sta je nelogicno :) ? pa vlakna se racunaju kao UH
--- Kraj citata ---
PA nelogicno je sto se i tih 10gr vlakna, ispada, racunaju kao da imaju 40kcal :) A vlakna imaju 0kcal.
Pogledaj gore racunicu.

--- Citat: VeljaP  Decembar 22, 2011, 09:25:28 posle podne ---Ovdje zdravorazumske metode ne pale :D
nego, da te pitam jel znas ti koji ti ovas kupujes/jedes?

--- Kraj citata ---
Hahne ove obicne.
Jedno vreme sam imao obican ovas, i sasvim je drugaciji od pahuljica. Takodje je drugacije kada u Hahne dodam ovsene mekinje.

Mozda gresim (u stvari verovatno je greska u samom label-u), ali eto... zbog tog label-a mislim da Hahne ovsene barem nemaju vlakna.

Pedja_Petrovic:
jebote koliko price oko jebenih ovsenih pahu..
da se ovako prica o PRAVOJ HRANI i TRENINGU gde bi bio kraj..
ne mogu da verujem koliko kompikacije oko 150 gr smrdljivih jebenih ovsenih pahuljica....jbt...da je 150 gr govana,stisao bi zube i pojeo bi to ako je dobro...
neverovatno

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju