Ostalo > Offtopic
ONE FINAL ROUND!
dis00:
8)
http://www.geocities.com/roccou3166/Sahin-rocky_VI_poster.JPG
Pedja_Petrovic:
--- Citat: cagre ---O kakvim borama i drvenim plochama prichate ?!!!! Covek izgleda kako mnogi od vas nikada nece ni sa 40. Roki je pokrenuo celu planetu i vashe danashnje uzore da treniraju.
I sada kada je i sam svestan da je ushao u "last chapter" i dalje motivishe. A vi u celoj prichi razmishljate o drvenim plochama ! Od chokolina sam to i ochekivala...ali vi ostali...razocharali ste me.
--- Kraj citata ---
..oprosti nam nase grijehe!!....
a ceo svet je pokrenuo verovanto u 4 delu kada je receno....
we americans are so good,and you from other pour country are so bad!!!!
ziveo fidel kastro!!! :twisted:
gaudi:
Rocky je legenda . Nemoj neko da mi je dirao doticnog . Pokrenuo je on planetu jos u prvom delu kada se hrabro suprottstavio crncu . U drugom delu ga je dokrajcio , u trecem je iskidao nekog afrikanca ( ili sta je bio vec , uglavnom i on je crnac ) dok je u cetvrtom delu do nogu potukao Rusa , napravljenog u laboratoriji, i to u sred Moskve. U v delu , posto se razracunao sa svim spoljnim neprijateljima , poceo je da cisti Ameriku od sljama nove generacije . Ko li ce platiti ceh u sestici i dokle oni misle da guraju . Jbg koliko ja znam Rocku IX do XV su vec zauzeti ( svedski akcioni)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: gaudi ---Rocky je legenda . Nemoj neko da mi je dirao doticnog . Pokrenuo je on planetu jos u prvom delu kada se hrabro suprottstavio crncu . U drugom delu ga je dokrajcio , u trecem je iskidao nekog afrikanca ( ili sta je bio vec , uglavnom i on je crnac ) dok je u cetvrtom delu do nogu potukao Rusa , napravljenog u laboratoriji, i to u sred Moskve. U v delu , posto se razracunao sa svim spoljnim neprijateljima , poceo je da cisti Ameriku od sljama nove generacije . Ko li ce platiti ceh u sestici i dokle oni misle da guraju . Jbg koliko ja znam Rocku IX do XV su vec zauzeti ( svedski akcioni)
--- Kraj citata ---
..hahhahahhahah..dobra fora...
cudi me da njemu nije palo na pamet da dodje da snima film kao sto je doticni magarac richard gir ovih dana dosao da on sa svoje tacke gledista opsie kako je to i kakav smo mi divlji narod :evil: :evil: :evil:
isto je radio i u filmu gde je glumio nevinog amrecikog advoakta gde ga je maletrtrila crvena kinseka banda.... :evil: :evil:
Vladar:
The former "A-Team" star will reprise his role as boxer Clubber Lang in "Rocky 6", opposite Sylvester Stallone. The tough-talking 80's icon confirmed his involvement in the sequel on radio's Howard Stern show. In the new movie, Clubber Lang - who played Rocky Balboa's opponent in "Rocky III" - will now be a commentator...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju