Ostalo > Offtopic

Exkurzija ili nekoliko meseci sa ishranom i supsima u fullu ??

<< < (6/6)

Spartak:
od 300eura sigurno neces postati monstrum, ali eskurzija ce ti uvijek biti uspomena.
dobar bilder se postaje vremenom. kad pocnes da radis i zaradjujes bice sve lakse

oktagon:
Idi barem ces vidjeti nesto, putovanja su jedno od najljepsih iskustava koje mozes imati.

TeH FiLiP:

--- Citat: BokY_LA  Decembar 29, 2011, 07:40:29 posle podne ---
--- Citat: urlich  Decembar 29, 2011, 07:32:26 posle podne ---Aj da ne tupimo, ali poenta ispijanja piva moze da se kaze da je beg iz stavarnosti...ali na zalost nemamo svi para da odemo na more,zimovanje,letovanje itd...nego ponekad jedina relaksacija koju mogu da pruzim sebi je par piva vikendom sa ortacima...

--- Kraj citata ---
Jbg i ja sam preterao, ali ono da smo cudni ako ne pijemo mi ne stoji.. Inace ne izbegavam pice zbog BB, vec licna stvar :) ali zato dzokija ne zaobilazim :D :P

--- Kraj citata ---

ne podnosim alkohol i mary,ali zato sto volim da se userem od secera pa to nema nigde :D Uzivajte ljudi,ni oni pro bilderi nisu tako striktni kao sto mozda mislite ;) jedno su pripreme :)

Sasa Dimitrijevic:
Naravno exurzija.. za izgradnju tela imas ceo zivot.. na tenane.. E exurziju neces moci da ponovis..

NoLimit:
Ekskurzija bez pitanja, to je jednom u životu. A to malo mase što bi možda napravio za taj period može i da sačeka nekoliko nedelja.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju