General Bodybuilding Discussion > Članci

IZVAJAJTE JAKE TRBUŠNJAKE

<< < (2/4) > >>

MSH:
Pedja kao se prelazi sa "trbusnjaka" na donjoj slici na TRBUŠNJAKE na gornjoj slici, ubedjen sam da je potrebna "jaka" hemija.  ništa ne preudiciram, prosto pitam pa ako može malo detaljnije objašnjenje, nemoj reći da je dovoljan DymaBurn ili slično  :) i da se pazi šta se jede (dobro i to, ali...)
Hvala puno!

Miske1:

--- Citat: MSH  Januar 12, 2012, 10:27:33 posle podne ---Pedja kao se prelazi sa "trbusnjaka" na donjoj slici na TRBUŠNJAKE na gornjoj slici, ubedjen sam da je potrebna "jaka" hemija.  ništa ne preudiciram, prosto pitam pa ako može malo detaljnije objašnjenje, nemoj reći da je dovoljan DymaBurn ili slično  :) i da se pazi šta se jede (dobro i to, ali...)
Hvala puno!

--- Kraj citata ---

Ja sam cuo da dr. Colic u BGu moze da ti pomogne za 7 dana da budes kao Pedja. Kad se preracunas koliko bi para potrosio za godinu dana na sagorevace, proteine, clanarinu u teretani i sl. ispadne jeftinije da das Colicu te pare i za 7 dana te transformise u Pedju. Cak ti on i da garanciju na trbusnjake (mislim da je garancija nekih 10 god.), a ovako sa sagorevacima nemas garanciju da ti trbusnjaci nece nestati.  ;D

MSH:
Nisi shvatio poentu druže, daleko od toga da pitam za sebe jer meni se vide gornji i skoro ceo srednji red trbušnjaka nego me interesuje na koju foru ubediti vlasnika "trbušnjaka" na donjoj slici da može da ima trbušnjake kao na gornjoj a pitam jer Pedja ima iskustva u tome (postoji slika)  :)
Neka moja fascinacija, možda pitanje i nije tako zanimljivo  ;)

milan0507:
thor,to je posledica bazicnih vezbi sa velikim tezinama gde trbusni zid radi kao stabilizator.nije retkost da se upali trbusnjaci od cucnja/mrtvog

Thor_ZR:

--- Citat: milan0507  Januar 12, 2012, 11:16:50 posle podne ---thor,to je posledica bazicnih vezbi sa velikim tezinama gde trbusni zid radi kao stabilizator.nije retkost da se upali trbusnjaci od cucnja/mrtvog

--- Kraj citata ---

Pa da, drago mi je da si potvrdio ono što mislim i radim.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju