Ostalo > Offtopic
Kucna teretana pitanje
dejan94:
Lele koliko puta sam im objasnio,i znaju to ali ostaju pri svome...to je kao da pricam zidu...mada u stvari ovde nisu oba roditelja u pitanju nego samo majka,otac manje vise...sta zacrta to je...ali to dok zivim od njih...kad pocnem da zaradjujem bice druga prica...
Inace iz Medvedje sam...a u Despotovac u skolu
Malo pre mi je rekla majka da mi je narucila klupu...e jbg sad ne mogu da se ubijem...sta mi stigne to mi je... :(
Mislim da je zbog toga sto su staromodni...a i ovo ne smatraju za sport...
jbg...
Sasa Dimitrijevic:
Neka je sa srecom treniranje.. :)
baki0707:
--- Citat: dejan94 Januar 28, 2012, 09:35:42 posle podne ---Lele koliko puta sam im objasnio,i znaju to ali ostaju pri svome...to je kao da pricam zidu...mada u stvari ovde nisu oba roditelja u pitanju nego samo majka,otac manje vise...sta zacrta to je...ali to dok zivim od njih...kad pocnem da zaradjujem bice druga prica...
Inace iz Medvedje sam...a u Despotovac u skolu
Malo pre mi je rekla majka da mi je narucila klupu...e jbg sad ne mogu da se ubijem...sta mi stigne to mi je... :(
Mislim da je zbog toga sto su staromodni...a i ovo ne smatraju za sport...
jbg...
--- Kraj citata ---
nije to samo kod tvojih roditelja problem
svakog roditelja od nas forumasa ili bar kod vecine sad da pitas za misljenje o bb recice ti
idi bolje naseci drva korisnije ti je:)
Modulator:
Tacno znam kako ti je sto se roditelja tice... Samo cu ti reci, moji su takvi da i whey moram da krijem inace ode u wc solju :)
dejan94:
Stigla klupa :D
ipak je ova stigla:
http://urosevesprave.rs/slike/april2011/bh-1134-urosevesprave.jpg
sva je u delovima...po meni materijal i nije tako los
profil sipki je 50x50,celik,debljine 1.50mm
sad cu lepo da sklopim...i javljam rezultate :))
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju